sazi -> RE: kuhinja (cena-kakovost) (20.1.2010 13:05:08)
|
Imamo Dan kuchen in je super. Montažerja sta bila tudi super, le s prodajalcem smo imeli na koncu en kup rpoblemov. Se pa splača malo slediti akcije pri DK. Tako obsežne, kot je bila takrat, ko sva kupovala midva, po tistem še nisem zasledila. Ima pa tudi Gorenje kvalitetne kuhinje, se pa da dobiti precej ugodno ceno, če npr. kupuješ pri Mercatorju na trojne pike (ti znese več kot 20 % popusta - tako sva midva nakupila večino pohištva). IZVIRNO SPOROČILO: tt79 Inja2 od kod pa si? Js sem kuhinjo naročila v novomeškem dk-ju. Super trgovec, zna svetovat, narisat...tudi po montaži je prišel z našim dovoljenjem na dom, pogledat, če smo zadovoljni, pofotkat, v glavnem super. Všeč mi je tudi to, da imajo 2 standarda višine (kar slovenski proizvajalci nimajo) in da sem dobila brez doplačila delovne površine v višini, ki mi ustreza. Sem namreč večja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi Gorenje ponuja 2 višini (vsaj kolikor se jaz spomnim). Pa lIpa tudi. Mah, skoraj dvomim, da tudi drugi ne ponujajo več višin.
|
|
|
|