mateyka -> RE: Želja po sexu z drugim???? (20.1.2010 18:23:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni se pa zdi, da to kako govoriš o možu in kako je vse ok, izhaja iz mentalnega dela, ne iz čustvenega. da "veš" da je tako, ne pa da čutiš to (zdaj, v tem trenutku). mogoče bi morala spet ujet to, da to (za)čutiš. ker kar te sedaj meša, čutiš (ta sodelavec) in ni mentalnega izvora. in kar ti manjka "veš", čutiš pa ne tako, kot čutiš tisto kar te meša. upam, da sem jasno povedala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jaz bi delala na tem - da spet začutiš s čustvi to kar rabiš, z možem (ne da čustva delajo na sodelvcu, da tako rečem). filozof bit o svoji lepi vezi je lahko vsak - čutit jo tako, je pa druga pesem imho. Motiš se....kar govorim o možu je čist iz čustvenega dela. Seveda je med nama tud veliksa spolna privlačnost. Drugače ne bi toliko z užitkom sexala. Za sodelavca gre samo za fizični del. Za spolno privlačnost....sex in nič druga. Čustva in sex so zame vedno hodila z roko v roki. Brez čustev ni sexa. Sedaj pa nek pok v moji glavi in me meče zaradi gole fizične privlačnosti. jah, če je pa tako - s pokneno glavo je težko kaj konkretnega svetovat, ker sama sebi kontriraš.. a je ta model poročen? se mi zdi da si rekla da je.. a otroke ma? njega zgleda ne moti, da si ti poročena in imaš otroke, da te osvaja?
|
|
|
|