|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dekliščina
20.1.2010 9:08:11   
emalina
Zanima me ali na deklišne povabljate striperje? Prijateljica je naredila pravi šov (da o ostalem ne govorim :-) , striper pa je bil avstrijec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 14:13:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dekliščina
20.1.2010 14:19:55   
baguSka
Zanima me ali na deklišne povabljate striperje?

Ne. Men osebno tole ne potegne.. metanje dnarja stran. Nimam pa nc proti - kurk kera hoce.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2010 10:47:29   
emalina
No, pri nas je menda kolegica šla z njim do konca. Videle pa nismo, ker je bila za brisačo. Pa tudi nekaj od njih mu ga je potegnilo... pač je imel smetanco za oblizat :-)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2010 10:49:40   
baguSka
o mljask user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2010 11:14:33   
Abbott
Hehehehehe... Njami!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2010 11:24:24   
gita10
Meni so ga tudi prijateljice privoščile- se pa ne spomnim veliko, ker je bil preveč alkohola in se ne spomnim skoraj nič.
Fotografije pa sicer obstajajo ampak sem si jih samo enkrat pogledala, ker mi je enostavno nerodno gledat sebe pijano.

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2010 11:25:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2010 11:28:20   
Čebel@
so mi ga povabile na dekliščino.....ni bilo nič posebnega ker nim bilo full neodno,midva sva se pa smejala in hecala.....ni pa bilo nobenih "nevarnih" dotikov in podobnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2010 13:06:57   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: emalina

No, pri nas je menda kolegica šla z njim do konca. Videle pa nismo, ker je bila za brisačo. Pa tudi nekaj od njih mu ga je potegnilo... pač je imel smetanco za oblizat :-)

Nevesta?

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2010 15:44:44   
barika

adijo pametuser posted image

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2010 20:41:20   
kjava
Če je tole sploh res, pol pa ni bil kak profesionalen striper...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2010 21:26:23   
kalbo

No, pa je bil svoje cajte tamle gor na temi o porokah tak špetir okol striptizet. Jest še nisem videl, da bi se kdo lahko sploh dotaknil striptizete. Ženskam se pa zna odpičit ja, pa smetanco ližejo dol.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2010 23:09:52   
emalina
Ne, ni bila nevesta, je pa bila ena izmed sicer precej 'visokih' gospa user posted image , ki je imela pač svojo življensko priliko. Videlo se ni, ker sta bila za brisačo, se pa je poznalo, ker je prehitro snel brisačo in si je morala na hitro povlečt gor slečene hlačke. Da je šlo le parkrat ven in not sta potrdili tudi dve, ki sta sedeli bolj ob strani. Zabava na vrhuncu, ki se je na koncu konča z njegovim izlivom z eno izmed deklet, seveda spet za brisačo user posted image . No, tudi nevesta se je vmes kar dobro srpoščala user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2010 23:16:38   
Anonimen
Šit, to je bil že grupni sex.

(odgovor članu emalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2010 6:37:20   
nanč

adijo pametuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2010 6:38:33   
nanč
Ne, ni bila nevesta, je pa bila ena izmed sicer precej 'visokih' gospa user posted image , ki je imela pač svojo življensko priliko. Videlo se ni, ker sta bila za brisačo, se pa je poznalo, ker je prehitro snel brisačo in si je morala na hitro povlečt gor slečene hlačke. Da je šlo le parkrat ven in not sta potrdili tudi dve, ki sta sedeli bolj ob strani. Zabava na vrhuncu, ki se je na koncu konča z njegovim izlivom z eno izmed deklet, seveda spet za brisačo user posted image . No, tudi nevesta se je vmes kar dobro srpoščala user posted image
nimam besed za kaj takegauser posted image user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2010 12:45:20   
pupika
Šit kako to lahko kar za brisačo.
Nekateri striptizerji res pridejo s tem namenom, da dobijo. Na moji dekliščini so mi punce naročile striptizerja, vendar je sestra vedno vsakega vprašala kako nastopajo, in se je potem odločila za enega, ki je še v mejah normalah. Mi je pa pravla, da je bil en, ki je rekel, da prinese smetano in si ga da *****, ter ga more potem nevesta polizat, saj kaj takega sploh ne paše na dekliščino. Pri nas je bil soliden, in so si dale bolj ostale dušlka kot jaz, je pa res, da je bil striptizer v mejah normale in je meni samo plesal, jaz pa sem sedela na stolu in gledala, vse punce pa okrog in so se drle.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2010 12:51:08   
baguSka
Nekateri striptizerji res pridejo s tem namenom, da dobijo.

Jezus.user posted image

Predvidevam da se punce na takih dekliscinah ne grejo niti testirat pol... user posted image Ker nekak (spet predvidevam) se mi zdi, da striperji ne dajo kondoma gor user posted image Ali pac?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2010 23:00:31   
emalina
Naš striper ni imel kondoma ampak tudi striper ni bil kar tako. Videlo se mu je, da je profesionalec, baje nastopa mednarodno.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2010 23:04:39   
baguSka

Naš striper ni imel kondoma ampak tudi striper ni bil kar tako. Videlo se mu je, da je profesionalec, baje nastopa mednarodno.

jezus kristus! se slabs, ce gre v mednarodne vode... user posted image

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.1.2010 9:50:26   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jezus kristus! se slabs, ce gre v mednarodne vode... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.1.2010 9:51:51   
ZARA
Meni je to vse preveč ameriško. Škoda, ker se po slovensko ne znamo več zabavat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.1.2010 9:57:50   
kjava

Pa daj no, to ni profesionalno, sem že rekla. Res da za striperje ne vem no, ampak za profesionalne striptizete pa vem, da majo glih zato bodygarde s sabo, da ne pride do česa tazga.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2010 10:03:50   
baguSka
Mislim res ne razumem tega. A sm jst tok zabit al kaj!?user posted image A ker je profesinalec in se je ucil zunaj nasih meja, je pa dovoljeno sexat vsepovprek brez zascite!? In to vam je puncam se bolj vsec al kako!? Da se je ucil v Rusiji... Ukrajini? In ker zgleda profesionalno, mu itak na nobeni dekliscini ni potrebno nataknit kondoma!? In na vsaki dekliscini je npr po 10 deklet in vsaka ga mal oblizne in npr da je vmes ena s katero se mal skrije za brisaco... brez kondoma!? Mislim... wtf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?