paulinepu -> RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE (20.1.2010 10:16:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Včeraj je moj sin šel iz šole in ga je na poti pobral neznanec- miljonkrat smo mu naročili naj se v avto z nikomer ne vsede- vendar je bil neznanec tako prijazen-da mu je ponudil prevoz domov. Ni se zgodilo nič vendar mu je človek naročil naj ne pove mamici in, da bo on še kdaj prišel po njega v šolo. Hvala bogu ni bilo nič , moj sin pa je vseeno povedal babici kaj se je zgodilo. Jaz sem obvestila šolo in policijo naj opazujejo okolico šole. Povejte še enkrat in vsak dan svojim otrokom naj se nikomur ne vsedejo v avto - jaz bi včeraj lahko ostala brez svojega sončka. Najprej, predvsem me veseli, da se je vse srečno končalo. [sm=bravo.gif], da si zadevo prijavila v šoli in na policiji. Poznam starše, ki se ne bi tako želeli izpostavljati. Upam, da ga bodo kriminalisti čakali v civilu, ker sicer ga bodo samo preselili. Kot drugo... sploh ni važno pred katero šolo se je to zgodilo in v katerem kraju, kajti takšni ljudje se "selijo". In če jim nekje spodleti, se bodo "preselili". Torej noben, še tako oddaljen kraj ni varen pred njimi, saj imajo navsezadnje avtomobile. Pred dvema letoma se je v okolici Ljubljane zgodilo, da so mladostniki (tam okrog 20 let) ogovarjali deklice na poti iz šole in jih želeli fotografirati. Seveda, policija jih ni našla. [sm=smiley19.gif]Mene že sedaj skoraj pol leta skrbi, ker ima moj desetletnik odhod avtobusa za šolo ob 6.45 in hodi po temi in v megli do avtobusa. In noče, da ga spremljam. K sreči gredo v skupini. Želim si, da bi bilo vse več staršev, ki hodijo po svetu z odprtimi očmi. Naj bodo pozorni, tudi če ne gre za vašega otroka. Zlobneži ravno na našo brezbrižnost računajo. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|