|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 16:53:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Zdej ste govorile o eni kremi za suho kožo...katera že???
T ma kar hrapavo nogo nad gležnjem

jz Tima mažem z elidelom in elocomom, ker ima akutni dermatitis, če pa teh dveh slučajno nimam ga pa namažem z ognjičevo kremo sam ponavadi mu ne pomagauser posted image

elocom je samo za hude izpuščaje...za tko samo suho kožo kot ma on bom kar enao tole ker je mal boljša,tud draga ampak je vseeno če bu bo ok.

Pa sm vidla da je tud kopel tako da bom vzela še za kopat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.1.2010 16:54:10   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jakatu se meša. Oponaša majo. Rezultat? Pljuva po stanovanju in lazi po kolenihuser posted image Sem jaz vedla da nam bo vsem škodovalo če ne gresta v varstvouser posted image

Se dogaja tut pri nas. M pred Z in ji vpije 'lezi za mano...no dej...lezi za mano kot polžek...'

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.1.2010 16:54:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

jz Tima mažem z elidelom in elocomom, ker ima akutni dermatitis, če pa teh dveh slučajno nimam ga pa namažem z ognjičevo kremo sam ponavadi mu ne pomagauser posted image

A nista ti dve kortikosteroidni?

Jst, če se le da, najprej probam z navadnimi rešit.

no sej jaz tud ne bom s tem ker ni hudo pač ma mal bolj suho kožo nč hujšega ni zato bom kar to kupila da ni nič kakšna zdravila.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.1.2010 16:55:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Jakatu se meša. Oponaša majo. Rezultat? Pljuva po stanovanju in lazi po kolenihuser posted image Sem jaz vedla da nam bo vsem škodovalo če ne gresta v varstvouser posted image

Se dogaja tut pri nas. M pred Z in ji vpije 'lezi za mano...no dej...lezi za mano kot polžek...'

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
29.1.2010 16:56:08   
Anonimen

A nista ti dve kortikosteroidni?

Jst, če se le da, najprej probam z navadnimi rešit.

ja sta ena je za rane če je preveč druga pa za hrapovo kože jih dobim po receptu pri P. drugače se jih ne da dobit.... nisem še našla druge kreme ki bi mu pomagala, sem mela od mustla pa je blo še slabše, pa v trgovini sem kupovala kreme pa ni blo vredu, v lekaren so mi jo naredil eno pa tud ni blo vredu, tako da zdaj če je hudo mu mažem s tem dvema, drugače se pa poslužujem ognjičeve kreme, k je mastna in zdejle (moram prov potrkat na les)ni imel že tri mesece nobenih hudih list zarad dermatitisa

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
29.1.2010 16:56:42   
Dudica1
T pa neki kriči in pol še Maj vpije...ima da se ti zrolala in da ti bobnčki počijo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
29.1.2010 16:58:12   
FLASK_A
T pa neki kriči in pol še Maj vpije...ima da se ti zrolala in da ti bobnčki počijo user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
29.1.2010 16:59:59   
Dudica1
noro res.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
29.1.2010 17:02:17   
maja1488
Jst mam tut ti 2 kremci doma, ker jih je M dobila zaradi dermatitisa, sam jih sploh ne rabimo, odkar jo mažem z Adermo. PA je ne redno...sam ko opazim, da se slabša.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
29.1.2010 17:03:11   
Anonimen

Jst mam tut ti 2 kremci doma, ker jih je M dobila zaradi dermatitisa, sam jih sploh ne rabimo, odkar jo mažem z Adermo. PA je ne redno...sam ko opazim, da se slabša.

kakšna krema pa je to??

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
29.1.2010 17:05:27   
majana79
razočarana, vprašaj v lekarni za tester od A-derma exomega kreme, pa mu na enem delčku kože namaži. Je pa to krema za atopično kožo, tako da ni agresivna.

Res vam ni treba kupovat teh krem v lekarnah kar 'na blef', ker imajo testerje, če ne jih pa naj naročijo pri uvozniku, ker je absurd kupovat kremo za 20 eur, potem pa ne ustreza. Samo večina ljudi na testerje niti ne pomisli, oni si jih pa potem med sabo delijo, ko jim gre rok trajanja proti koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
29.1.2010 17:07:10   
maja1488
Se strinjam z majano. Aderma ima kr velike testerje. Je pa zdaj nova linija za otroško atopični kožo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
29.1.2010 17:07:26   
Anonimen
aha, hvalauser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
29.1.2010 17:08:30   
Dudica1
Jaz sem mela tester od aderme tako da vem da mu je lepo navlažil kožo po tej kremi.
Tako da bom probala it jutri v lekarno po kopel in kremo to za suho kožo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
29.1.2010 17:10:03   
Dudica1
http://www.lekarnar.com/iskalnik?proizvajalec=A-Derma&q=

tukaj jih je kar veliko,sej če mu vzamem to za izrazito suho kožo in atopično je ok ane tud če nima atopične

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
29.1.2010 17:12:16   
majana79
jaz sem J. vzela za atopično pa ni atopik, in vseeno uporabljam, tako da mislim da ni nobene 'nevarnosti'

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
29.1.2010 17:13:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jaz sem J. vzela za atopično pa ni atopik, in vseeno uporabljam, tako da mislim da ni nobene 'nevarnosti'

no sej se mi je zdelo ja...pa še uno zaščitno bom vzela za obraz

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
29.1.2010 17:39:22   
tubby
Hello

Kaj pametnega dogaja? user posted image user posted image user posted image
nekaj sledim o kremah... tudi t ma atopično kožo, mažemo z dermo....
če je kriza z Elidelom

še to Elidel ni kotikosteroid ( to mi je ta tedn razložila zdravnica) in je sicer ful drag, ena tubica stane kar 33 EUR! mi jo dobimo na recept)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
29.1.2010 17:48:15   
Tanja_
H. ima tud Adermo, pa ma še kr suho kožo- Poskusla sem že vse od Avene, Aderme, Mustele, Bepanthena, navadnega ribjega mazila...po nobeni ni okej. Ne vem, kaj naj zdaj. Kr ped. za kako na recept rečem?

Glede testerjev pa, se strinjam z majano, da je treba prej sprobat, ampak grejo prdajalkam tok težko iz rok. Jaz ga ponavadi ne dobim, ker ga kao nimajo. vsega zmanjkauser posted image

ledenka nisem vedla, da ste zmenjene. Nisem bila doma, da bi vidla da se menite...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
29.1.2010 17:50:14   
Mubi
Pozdravljene majčice 2009!
Sem majčica 2010 in me zanima če je katera izmed vas pripravljena podariti oblačila za dojenčka....v kolikor ste jih odrabile in jih ne boste več potrebovale....

Lep pozdravček in uživajte s svojimi malčki in malčicami!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
29.1.2010 18:17:56   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Hello

če je kriza z Elidelom

še to Elidel ni kotikosteroid ( to mi je ta tedn razložila zdravnica) in je sicer ful drag, ena tubica stane kar 33 EUR! mi jo dobimo na recept)

A res?, sem mislila, da je Elidel kortikosteroid.

Luka je zdaj tudi to dobil. Sem ga pa prej z adermo mazala pa ni bilo izbolšanja. zdaj ima 10% olivno olje v belobazi.

Pri nas nimajo nobenih testerjev, sem vprašala.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
29.1.2010 18:38:44   
ledenka
kako dat kapljice v oko? M. se dere, kot bi ga iz kože dajali... se že ''veselim'' tega, da mu bom pred spanjem morala dat mazilo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
29.1.2010 18:41:26   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kako dat kapljice v oko? M. se dere, kot bi ga iz kože dajali... se že ''veselim'' tega, da mu bom pred spanjem morala dat mazilo...

Potegni mu sp. veko navzdol in kani notri.Najbolš, da ga daš sedet in izvedeš poseguser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
29.1.2010 18:42:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Hello

če je kriza z Elidelom

čaki kao to da niuser posted image user posted image user posted image   no ja sej nima veze ga dobim na recept, sam nisem vedela da je tojk draguser posted image user posted image user posted image

ja sej to je ful problem k nekaterim ne pomagajo določene kreme drugim pa, tak da 100 ludi 100 čudi....

evo naša že spi, sinko pa gleda risenkeuser posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
29.1.2010 18:48:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Potegni mu sp. veko navzdol in kani notri.Najbolš, da ga daš sedet in izvedeš poseguser posted image

bom probala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!