VHM -> RE: Zmajčki 2009-9.del (20.1.2010 20:15:51)
|
Živjo... Za petek... Jaz grem torej iz Sežane in lahko katerokoli poberem na poti navzgor - sem pa že tako navajena tele vožnje (v originalu sem namreč Ljubljančanka), da mi to sploh ne dela problema. Pa še fajn mi je, če sem sama od sebe odvisna. Doma imam namreč eno princesko, ki brez mamice ne bo prav dolgo zdržala in tako nikakor v Kašči ne bom dolgo. Bom pa šla od doma kar ob 17:15, tako da bom ob 18h točno na Brezovici - da zares izkoristim ponujeno varstvo in da bom lahko čim dlje z vami... Zato prosim: pridite vse čim prej!!!!! (ker moram jaz zares dat otroka spat in brez joške to žal pri nas še ne gre!). Ivana... Južna Afrika!!!! Je služba na mandat? Ali za vedno? Ker če je kot prvo, potem je to idealka. Novi pogoji, nove razmere, novo vse... In če je osebni dohodek tak, da si lahko potem ustvariš nekaj v Evropi, zakaj pa ne... Tako je namreč moja poročna priča iz Švedske s svojim možem za štiri leta odšla v Šanghaj na Kitajsko in se ravno septembra vrnila nazaj. Enkratno doživetje, da vam niti ne povem o vsem, kar sta tam doživela. Njun otrok se je rodil tam, danes je star 18 mesecev in vse štima. Danes sva bili s princesko tudi pri pediatru... Vse ok, najboljša potem je bil ena dobra Illy kava s kolegico in sprehod po sežanskem sončku! Punce, tukaj je zares POMLAD!!! Če ste za, lahko pridete kdaj na obisk in vas peljem po vseh teh čudovitih poteh, ali pa gremo skupaj do morja v Trst, torej Barkovlje in potem pešaka do Miramarskega gradu. Sam povejte kdaj.... Pozdravček. VHM.
|
|
|
|