ivanamdb -> RE: Zmajčki 2009-9.del (28.1.2010 16:17:01)
|
krst - mi smo D krstili konc avgusta, v katedrali v Trogiru (tud jaz pa mamina druzina se tam krsti od ne vem kdaj), v 5 min zrihtali, po telefonu, tud midva sva na zacetku hoteli povabit vec folka, ampak teta mi je rekla da ni ohcet, da kaksna festa, ipd...tko da nas je blo 15, individualno brez mase, in jo je krstil en pater ki je mene tud krstil, obred pa na latinscini. oblecena je bla v eno oblekco od pranonota, sveco so nam tam dali. zupnik ni nc hotel, ma smo mu vseenako dali 50eur, a pateru eno lepo darilo, ker je druzinski prijatelj. potem smo sli v en lustni restoran http://www.pantan.net/ - u bstvu smo imeli cel restoran samo za nas, pa je se super prostor za otroke. D je pa cel cajt spala..... a ja tasca je naredila konfete....oziroma, vrecke z cipko (to je bla obljubla za naso poroko...pa je kao pozabla, tko da jih je na koncu "prodala" za krst). ce ne, sigurno ne bi imeli konfete. VHM - mi smo jutr v TS neki opravki/obiski, ampak ne gremo do Miramara, lahk se najdemo ali v Tommaseo al v Bepi Sciavo na pol urce..ce ne pa drugic
|
|
|
|