šivilja -> RE: Zmajčki 2009-9.del (27.1.2010 16:09:40)
|
Kje naj začnem. Bili sva zunaj in sva se sončkali[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tanja - mi smo s kolesom začeli tam okrog desetega meseca, samo na začetku krajše proge, pri enem letu pa ni več problema, edino čelada jih malo oviro, kadar zaspijo. Zadnja štiri leta imamo pa itak klesarsko prikolico, tako da ni problema - čim zna sedet, ga ruknemo notri. Tubby - ni vse za vsazga, mogoče ti pa res kuskus ne odgovarja. Jaz vse naredim bolj v mediteranskem slogu (take začimbe in zelenjava) pa mi je všeč, moj očim bi bil pa pomoje raje lačen, kot da to je. Sem pa prepozno opazila, da ponujaš kosilo, sem se medtem že k mami povabila, ker sem bila ravno v mestu. Zobozdravnik - še dobro da ste me spomnile, moram H. naročit - mi je patronažna pri petih mesecih še telefonsko prinesla Otročki - če mi nekdo zagotovi, da bo tako priden kot je H. imam takoj četrtega. Ponoči ravno ne spi celo noč, ampak bomo že. Najina štartna ideja so bili štrije, moj se zdaj nekaj pomišlja, jaz pa te ideje še nisem čisto opustila. Sem se cel dopoldan potepala in je zdaj bajta v razsulu, ker je nisem dopolda pospravila, dragi ima pa tadolgo, kar pomeni da smo sami do približno šestih.
|
|
|
|