mama11 -> RE: Zmajčki 2009-9.del (20.1.2010 14:01:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica Aja pa jemo activia jogurt .. tudi po nasvetu gastro spec. me zanima a še katera daje probiotične jogurte otročičku ??? se mi zdi da ga šraufa pa nisem 100% da od jogurta (ker sem zdej mela par dnevno manijo z kislim zeljem pa še dojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ) ampak mogoče je tut to pripomoglo da se mu danes malce odpira ... Ne, mislim, da je na seznamu odsvetovanih za tako majhne. Je imela pa starejša včeraj drisko in je P svetovala, da ji dam probiotični jogurt (poleg bobi palčk, prepečenca, prežganke, riža na vodi in še nekaterih živil). Avtosedež - starejša ima Maxi Cosi Tobi, s katerim smo ful zadovoljni, samo ga je fino prej probat dat v avto, ker je visok. J. ga dobi pa šele enkrat spomladi, če ne šele za r.d. Moram šibat, je enostavno preveč za prebrat, naša pa že kliče mamamama in .... nenenene. Krasno, ravno zlog, ki mi je najmanj pri srcu, je skoraj najprej pobrala. Pri starejši smo vsaj čakali 19 mesecev na prvi ne....
|
|
|
|