šivilja -> RE: Zmajčki 2009-9.del (25.1.2010 8:49:25)
|
Ojla! Smo imeli kar poln vikend in je zmanjkalo časa za RR in ostale stvari. Priznam pa, da sem bila v soboto tudi jaz malo v RR šoku, kot je napisala K.tja. Človeka malo streznijo take stvari. Baje, da so dali prijavo policiji???? Torej v soboto smo najprej letali po opravkih, popoldan pa sem pospravljala in čistila, ostali pa so gledali Shreka. V nedeljo smo šli na Bonovec - oči tekel na smučeh ostali uživali na snegu - vsi razen mojega križa, ker sem H. nosila v cunji in je spala. Z njenimi devetimi kilami je to kar podvig - sem si pa s požrtvovalnostjo prislužila enega kuhančka!!!! Vmes pa smo imeli še hude poslovne pogovore, ker moja sestra nekaj kombinira, samo se na koncu ni izšlo, smo pa cel vikend razmišljali in raziskovali. Zdaj pa spet realnost delovnega tedna, ki bo kar naporen. Hja, o inhalatorju še razmišljam. Se še nisem čisto odločila, samo naša He. je nagnjena k laringitisom in bi znal biti uporaben. Ne vem? Če katera želi grem lahko do Hoferja pogledat, če jih imajo, ker imam zelo blizu in greva na sprehod. V petek je bilo pa res fino, ideja s speed datingom ni napačna. P še moj dragi mi je povedal, da če bi še ene štirinajs dni hodila zvečer ven, bi jo pa tudi prepričal, da zaspi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zadeve se je lotil pa tako, da je tamalo dal k sestrici v posteljo. Baje je bilo vse OK, dokler se ni bratec začel kregat, da bi jo tudi on rad imel v postelji!!! Pri nas je problem preveč ljubezni med sorojenci, ne premalo. Katmat - bravo za spanje - mi smo kar še pri minimalni številki 4x na noč ali več. Pa moja H. (ki je samo posvojena zmajčica) ima danes pol leta.
|
|
|
|