Tanja_ -> RE: Zmajčki 2009-9.del (23.1.2010 9:59:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale oseba (ker pač ne vemo, ali je ženska ali moški) ima pestro zgodovino na forumu mama [sm=smiley13.gif] sem malo brala (link je v temi) in je prav scary... s tem, da je bila tam eno leto in je kao ustvarila popolnoma svoj navidezni lajf, slikce sobic, otrok... vse z neta pobrano, tam je pač limala slikce, ki jih je tako našla na netu. joj, punce, si želim, da bi imele en kotiček, ki bi bil samo naš [sm=smiley13.gif] s temi psihiči, pa špijuni... Sem si prebrala. In une slike od poroda, kao, da jih je naredila gin., ki je profi fotografinja?!Halo?Folk je bolan. Skratka, jaz sem tud na FBju vse zbrisala. Pa upam, da jo bojo res predali policiji. da ne bodo moderatorji zavoljo tega, da se ne bi slab sloves prijel RRja na zadevo pozabili. Ker se ta oseba itak lahko prijavi z drugim nickom in ponovno začne. In tako, kot je napisala ena od mamic-če te nekdo dalj časa spremlja tukaj te pozna skorajda bolje od prijateljev, družine, ker si res ogromno povemo....Mislim prav scary....
|
|
|
|