|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
22.1.2010 15:28:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

D3 2 kapljici

isto 2 kapljici plivit D3

isto

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.1.2010 15:45:24   
ivanamdb
wow pa vi pisete epski roman ali kaj?
....do dons sm bla tolk happy za vecerjo...zdaj sm tko...mi se zdi kot da bi sla na blind date....ali ne vem, kot ko te dajo v novo solo in nov razred, in te vsi gledajo....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.1.2010 15:47:31   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

D3 2 kapljici

isto 2 kapljici plivit D3

isto

men je danes nov recept dala 4 k. plivit D3 (prej je blo 3), ker sem ji rekla da D vec nc noce pit, tud aptamil ne, in zarad tega je zvisala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.1.2010 15:52:57   
šivilja
Mi imamo tudi 2 kapljici Plivit d3.
Če pa prav vem, več D vitamina ni hud problem, večji problem je višek A vitamina, če daješ AD3. Zaradi tega jih tudi nekateri otroci ne prenašajo, ker imajo hipervitaminozo.

Aja - če ima otroček suho kožo po obrazu in rdeče fleke je tudi lahko od A vitamina - hipervitamnioza A lahko povzorči pretirano keratinizacijo kože.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.1.2010 15:54:42   
FLASK_A
5 kapljic D3

Majanaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Sem dobila.user posted image

Ledenka, mislim da ne boš nikogar tam dojila, niso nič posebnega user posted image user posted image user posted image user posted image Fokus bo na pivu in hraniuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.1.2010 15:54:47   
šivilja
Eno malo trapasto vprašanje: a čmo met samo post-it listke, da na začetku gor napišemo nicke in imena, ker pomoje bo totalna zmeda. Nobena ne bo vedla kdo je kdo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.1.2010 15:57:27   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Eno malo trapasto vprašanje: a čmo met samo post-it listke, da na začetku gor napišemo nicke in imena, ker pomoje bo totalna zmeda. Nobena ne bo vedla kdo je kdo.

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.1.2010 15:59:48   
šivilja
H. mi štrajka s spanjem. Zato da bo zvečer boga boga zaspana ljubica in bo mami hitro letela domovuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.1.2010 16:12:00   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: cofka

Pozdravljene!
Jaz pa se obračam na vas v imenu moje prijateljice, ki nima dostopa do interneta. Njen otroček je bil tudi rojen konec maja. Skrbi jo, ker se malček še ne premika, sedi z oporo. na nogice se še ne upira, niti plazi še ne. Ali bi mogla na to opozorit pediatra. Kako pa napredujejo vaši?
Hvala!

Sem ravno včeraj brala knjigo o razvoju dojenčka-nekje do devetega meseca naj bi samostojno sedeli. Lahko pa gre tvoja prijateljica (če ima možnost) privat fizioterapevtu na pregled-ta bo vedel kaj več povedati, pa še kakšne vaje bo pokazal. Sicer so pa razne vaje dobro opisane v knjigi od semoličeve. Naš se tudi ni kaj dosti premikal, dokler ga nismo mi začeli k temu spodbujati. Je bilo vse skupaj povezano-prevračanje na trebuh in pasenje kravic, pa potem počasi plazenje in zdaj še sedenje.

aja, glede ad3-a mam sam jst čudna navodila, da dajemo 10 kapljic? user posted image Do šestega meseca je bilo navodilo 7 kapljic, potem pa 10.

Sva šla pa z malim na sprehod. Sem oklevala ja ali ne, pa sem se prislila, da sem šla noge pretegnit, tamal je pa itak spal (in še kar spi).

Se pa meni tut zdi, ko da grem na blind date, ker vas večine ne poznam user posted image

(odgovor članu cofka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.1.2010 16:21:24   
meduzica
d3 - od 6.m dalje imamo 3 kapljice, prej pa po 2.

copka - plazenje . naš je še celo aprilček pa je komaj danes prvič malo bolj resno začel ritko dvigovat (trebuh še vedno na tleh) in se z rokicami vlečt da naprej leze .. po parketu jasno tako gre user posted image user posted image je pa res da mi že od 3. meseca hodimo k fizioterapiji zaradi ekstenzijskega vzorca in hipotonosti v trebuhu. sedi še tudi ne (no .. včeraj mu je uspelo ene 5 min sedet ampak se je opiral na pojočo želvico).

Jaz mislim da za plazenje še ni taka panika, sem pa nekje brala da če pri 8m še ne sedi da je to mal alarma (ni nujno da je kaj narobe ampak je treba bit bolj pozoren če je vse ok). Potolaži kolegico ampak naj postane malo bolj proaktivna v tej smeri.

Meni je fejst odprla oči igriva vadba od andreje semolič .. bolj zato ker sem dojela da je naš pokovček zelo pasiven in da marsikaj narobe delam v tej smeri (dudo in flaško mu dam v usta namesto da bi sam si jo dal .. ko ga dvigujem premalo angažiram njegove mišice itd). če jo skrbi naj gre malo pogledat, ena ura vadbe je 15eur pa se lahko v parih urah naučiš stvari kako pomagati otročičku v motoričnem razvoju. So drugačne stvari kot te jih učijo fizioterapevti in v razvojni.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.1.2010 16:25:56   
FLASK_A
cant wait to gouser posted image

Še malo!

Kakšen blind dejt, dejte no nehat :))) Tam nas bo skor 20 bab žab, vse z namenom da počvekamo in se imamo luštno. Pa še dobro večerjo pojemo. A zdej mate tremo pred zabavnim večerom? user posted image Rileks, končno bomo mal same, brez prikolicuser posted image V odlični družbiuser posted image

Vidiš, Maja, ko si kronilono likaš in umetne trepalnice lepiš!!! Zdej so pa punce čist nervozne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 22.1.2010 16:26:17 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.1.2010 16:52:16   
majana79
flaska jeeeeeeeeee, fenk ju! user posted image

bemti žvau, ni mi delal RR!!!

pa vidim da niste kej preveč napisale user posted image

a se je k.tja kateri kaj javila??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 912
22.1.2010 16:55:44   
šivilja
K.tja kje si ?????????????????????????

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 913
22.1.2010 16:57:00   
šivilja
O, Majana vidim, da sva enakih misli!

Grem vse pripravit za zvečer, pa se preoblečt potem pa štartam!

Majana, če bi prej šla, kot šele ob sedmih te lahko pridem iskat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.1.2010 17:17:51   
Tanja_
Sem poskušala malo zaspat, pa se je najprej H. pol ure upirala, pol k je zaspala, sem se pa jst čist zbrihtala. Zdej se grem pa očedit, da bom lepa za vasuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.1.2010 17:22:09   
ledenka
jep, se je treba oblečt user posted image

see you!user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.1.2010 17:27:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

O, Majana vidim, da sva enakih misli!

Grem vse pripravit za zvečer, pa se preoblečt potem pa štartam!

Majana, če bi prej šla, kot šele ob sedmih te lahko pridem iskat.

hvala, samo sem se že na 7 uro natempirala tako da mi ne bo uspelo se prej zrihtat

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.1.2010 17:28:35   
Tanja_
majanči a se že lišpaš?Jaz kr tuki gor berem, pa me pride lake čez 1 uro iskat, pol bo pa panika.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.1.2010 17:33:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majanči a se že lišpaš?Jaz kr tuki gor berem, pa me pride lake čez 1 uro iskat, pol bo pa panika.

ah kje, posodo pomivam pa mam vmes odmor k me križ boli user posted image

J. je neki siten... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 919
22.1.2010 19:27:03   
christiana21
Ojla babike moje.
 Ste že dobile obvestilo, da pazite na slikce svojih malčkov in malčic, ki jih objavljate na rr?

aja, pa imamo prvi zobeekkkkuser posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.1.2010 19:27:26   
ledenka
super vas je bilo spoznat user posted image user posted image user posted image žal, žal, žal sva morala it... zdaj pa sedi na tleh in se smeji. upam, da bo čez ol ure, ko ga bom dala v posteljo, res zaspal. eh... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
22.1.2010 19:30:15   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla babike moje.
 Ste že dobile obvestilo, da pazite na slikce svojih malčkov in malčic, ki jih objavljate na rr?

aja, pa imamo prvi zobeekkkkuser posted image user posted image

super za zobek user posted image user posted image user posted image

sem videla, da je ena, ki krade druge slike in jih objavlja kot svoje user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 922
22.1.2010 19:35:05   
christiana21
ej, prav strah me je...dobr, da sm iz RR že pred časom izbrisala slikce od Klare Glorie.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
22.1.2010 19:38:38   
ledenka
zato jih jaz raje ne objavljam tule... nikoli ne veš, kdo gleda user posted image boljši je FB. če že kaj objavim, je slikan bolj s srani ali od zadaj

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 924
22.1.2010 21:17:50   
HM84
Ajej... takoj ko sem odprla rr mi je užgalouser posted image user posted image user posted image Pozabila na večerjo...user posted image Ja saj vem, kako se mi lahko kaj takega zgodi... 2 dni me ni bilo doma, tako da sem se včeraj samo oglasila, danes pa sem šla smučat s kolegico. Spotoma me je odložila pri noni, kjer sta bla moje dva... No, tud na misel mi ni prišlo, da je danes kakšna večerjauser posted image

Očitno sem vam vsem dolžna vsaj eno kavico...

Upam pa, da ta moja pozabljivost čim prej mine...traja že od nosečnosti in sem jo že prav sitauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Materinska knjižica
MioBambino

Na katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?

1. pregled (66%)

2. pregled (20%)

kasneje (8%)

materinsko knjižico sem kupila sama (5%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!