maja1488 -> RE: Zmajčki 2009-9.del (21.1.2010 21:14:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem danes zaspala z U.jem za kakšno urico in sem sanjala, da grem na večerjo in ve za mizo, namesto glav ste imele pa slikice vaših avatarjev,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 zdej bom pa jz še neki vprašala k sem že otročja, piz**, kura....... itd zakaj me sploh hočete met na FB Razočarana...kolikor je meni znano smo vse na forumu dobrodošle in nobena ni nič čez tebe rekla. Kakor sem ti že rekla par dni nazaj...sama sebi lajf zagreniš, če pustiš, da ti vse pride do živega. Ne se sekirat kaj si kdo misli o tebi...ti veš kakšna si, tvoji prijatelji tudi...GLAVO POKONCI PUNCA! In pridi jutri na večerjo! K.tja....bom jutri v mislih s tabo in le glej, da prideš zvečer povedat kako je blo. Valda, če nardiš častiš! Če te pa ne bo, kr pričakuj 20 pobesnelih babnc pred vrati....te bomo staškale in spile ves alkohol ki ga mate v bajti. Ej bejbi...jutri ti pošljem vso pozitivno energijo! Drži se! Tanja...ma da ti na misu ni padlo, da nas skenslaš. No, še dobro, da je tvoj lenčina in se mu ne da [sm=smiley36.gif] Jst sm tut takoj pokasirala milo za žajfo. Gre moj naslednji teden na nek jam session. Ga celo noč ne bo... Se menim s kolegico, da bi šli na fitnes. Sam spet je tle tale žajfa, ki jo bom dobila u ksiht.... Drugače smo pa dan super preživeli. Z spi, M pa moj pravljice čita. Zoja, pol velja ob 17 pred Sparom? Leela, a naju boš lahko tam naložila?
|
|
|
|