PapuaNG
|
Evo, pecivo končano, sem naredila še čokoladno glazuro. Prvič u lajfu, tko da upam, da bo v redu. Me je kr neki kuharski virus zajel Malega sem spat pospravila, da nabere energije za obisk. Sem pa prejle sesala in ga je bilo tako strah sesalca, da se je stisnil v kot in prestrašeno gledal. Ko sem šla pa na hodnik, je pa najprej samo izza vogala kukal Ga pa zadnje par dni spet neki sračka s hrano. Za kosilo ne vem, če je pojedu 100g kašice Edino zajtrk normalno poje, vse kasneje je pa kriza. Če ga vmes ne zamotim, mu tut žličke ne spravim v usta. No, mogoče pač ni lačen? Čeprav sumim zobke, ampak ne vem...upam, da kmalu spet steče tole hranjenje. Petrazg-koliko pa plačujete za kamere? Pri nas so namreč že drugič v dveh letih vlomili v vse kleti, tudi iz kolesarnice so že zmanjkala kolesa. Sicer v kleti nisem imela nič takega, da bi ukradli, a je vseeno strošek, ker moraš vsakič ključavnico menjat Ne pomaga nič, da morajo do kleti odpreti dvoja vrata (ok, ena so bila vlomljena, druga pa ne). Mi je še voziček bedno puščat pred vrati, sam tkole mokrega ga ne morem notri peljat, v avto se mi ga pa ne da vsakič nest. So pri bratu doma enim tko ukradli voziček izpred vrat
|