|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
11.2.2010 16:59:33   
KatMat
to je dobr ce so kamere...upam da boste dobili nazaj!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
11.2.2010 17:09:16   
ledenka
petra, upam, da dobite kolo nazaj user posted image

je bila ravno ena potencialna varuška pri meni... 550 € je kar dosti, kajne?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
11.2.2010 17:13:21   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

petra, upam, da dobite kolo nazaj user posted image

A čuva sam tvojga?

vrtec je polna cena okol 400€ za jaslične oddelke. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
11.2.2010 17:13:58   
FLASK_A

550€ ??!?!
Uf, ta pa je zlata varuškauser posted image
Sicer pa- če sta se ujeli in je prava za M- ter če finančno to zmoreta- potem ja. Če pa imaš še kakšno podobno dobro varuško za manj denarja, itak vzameš drugo. Mi je pa res veliko denarja touser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
11.2.2010 17:17:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

550€ ??!?!
Sicer pa- če sta se ujeli in je prava za M- ter če finančno to zmoreta- potem ja. Če pa imaš še kakšno podobno dobro varuško za manj denarja, itak vzameš drugo. Mi je pa res veliko denarja touser posted image

mah, ne vem... jaz se bolj za mini vrtec ogrevam, moj se bolj ogreva za varuško. tale je delala v vrtcu, to je plus. minus je, da mi ni všeč, da je kdorkoli cel dan v bajti... ampak stanuje kar daleč in vožnja tja ne pride v poštev. moram z mojim govorit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
11.2.2010 17:20:15   
maja1488

550€ ??!?!

mah, ne vem... jaz se bolj za mini vrtec ogrevam, moj se bolj ogreva za varuško. tale je delala v vrtcu, to je plus. minus je, da mi ni všeč, da je kdorkoli cel dan v bajti... ampak stanuje kar daleč in vožnja tja ne pride v poštev. moram z mojim govorit.

Meni se zdi super, da je otrok v družbi s svojimi vrstniki.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
11.2.2010 17:42:16   
PapuaNG
Evo, pecivo končano, sem naredila še čokoladno glazuro. Prvič u lajfu, tko da upam, da bo v redu. Me je kr neki kuharski virus zajeluser posted image Malega sem spat pospravila, da nabere energije za obisk. Sem pa prejle sesala in ga je bilo tako strah sesalca, da se je stisnil v kot in prestrašeno gledal. Ko sem šla pa na hodnik, je pa najprej samo izza vogala kukal user posted image

Ga pa zadnje par dni spet neki sračka s hrano. Za kosilo ne vem, če je pojedu 100g kašice user posted image Edino zajtrk normalno poje, vse kasneje je pa kriza. Če ga vmes ne zamotim, mu tut žličke ne spravim v usta. No, mogoče pač ni lačen? Čeprav sumim zobke, ampak ne vem...upam, da kmalu spet steče tole hranjenje.

Petrazg-koliko pa plačujete za kamere? Pri nas so namreč že drugič v dveh letih vlomili v vse kleti, tudi iz kolesarnice so že zmanjkala kolesa. Sicer v kleti nisem imela nič takega, da bi ukradli, a je vseeno strošek, ker moraš vsakič ključavnico menjat user posted image Ne pomaga nič, da morajo do kleti odpreti dvoja vrata (ok, ena so bila vlomljena, druga pa ne). Mi je še voziček bedno puščat pred vrati, sam tkole mokrega ga ne morem notri peljat, v avto se mi ga pa ne da vsakič nest. So pri bratu doma enim tko ukradli voziček izpred vrat user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
11.2.2010 17:44:41   
majana79
papua, J. ga tut neki sračka zadnje dni... je danes celo uspel 100 ml pojest za kosilo, včeraj samo 60 (mu dam v aventov lonček, da vidim kolk poje)

pri tej starosti naj bi že 200 pojedli, naš pa nikamor ne pride user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
11.2.2010 17:46:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

550€ ??!?!

Meni se zdi super, da je otrok v družbi s svojimi vrstniki.

meni tudi... zato komi čakam da gre v neko varstvo ali vrtec, ker bo drugače postal asocialen user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
11.2.2010 17:54:19   
FLASK_A
Ledenka, to da je delala v vrtcu niti ni nujno plus. Lahko izgubijo občutek za otroka ker jih je tam toliko- in potem se otroku niti ne posvetijo. Skrbijo da je sit, previt in da ni žejen. Imam izkušnjo. Potem jo pa otrok lahko začne zavračat.

Joj, naša pa za vse vas noter prineseuser posted image Naložim ji kot sebi. Juhe recimo pojeva isto porcijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
11.2.2010 18:01:42   
Blueeyes
glede mitinga... kaj če bi se dobile namesto v Kašči dobile pr Jurmanu???

http://www.jurman-sp.si/

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.2.2010 18:02:06 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
11.2.2010 18:14:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

če smo že vse za monsauser posted image

Zarad mene pa tut lahko. Kjerkoli- samo DA SE BOMO NA KONCU SPLOH DOBILEuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
11.2.2010 18:15:29   
Blueeyes

Zarad mene pa tut lahko. Kjerkoli- samo DA SE BOMO NA KONCU SPLOH DOBILEuser posted image

aja, nisem brala za nazaj.. a zdej se v Monsu dobimo?? madona smo ratale fensi šmensi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
11.2.2010 18:16:50   
FLASK_A

aja, nisem brala za nazaj.. a zdej se v Monsu dobimo?? madona smo ratale fensi šmensi

nč se ne dobimo v monsu KER SPET VSE NEKI MUČKAJO!!!user posted image user posted image user posted image

Baje se dokončno zmenimo naslednji teden. Komi čakamuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
11.2.2010 18:17:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
spet vprasam...kdo pride in kdo ne in kam gremo??

sej smo pofočkane, zakaj katera ne bi šla???
Kam? Rečeno je bilo za Mons. Smo se strinjale. Kje je pa organizatorka zdej pa ne vemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123
Je blo po radiu, da naj bi tisti zdravnik zlorabljal (spolno) svoje 3 bulmastife.
Kr bruhat me. A si predstavljate, da zdravnik, ki ga ful cenite, to dela s psmi (oziroma bilokom, ki mu ne more rečt ne).

jz sem še to slišala da je bil rojen kot ženska in si je šel v ameriko spremenit spol user posted image user posted image user posted image

Razočarana, to si pa zelo grdo napisalauser posted image

flaška nisem misenla da je tojk grdo izpadel zdej k pa berem se pa še sama nase zgražam.....sam mi ni jasno zakaj si gre spol spremenit če pol psi nastradajouser posted image drugače pa nsem nič proti če si hočejo ljudje spol spremenit važno je da se dobro počutiš v koži pa ni važno kako si se rodil oz. kakšnega spola....

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4915
11.2.2010 18:19:33   
Blueeyes

nč se ne dobimo v monsu KER SPET VSE NEKI MUČKAJO!!!user posted image user posted image user posted image

zakaj že spet... ma babe niste resne... vse komi čakate da se dobimo, pol pa k določmo termin pa sam ena za drugo odpovedujete... ma kam to pelje.. najboljš da se nas standardna ekipa skoz dobiva ... te bojo/bomo vsaj zihr pršle user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
11.2.2010 18:27:00   
majuška10
čer!
danes smo šli v posvetovalnico kar v nahrbtniku... lubi je moral na šiht, še vedno smo pri enem avtu, pločniki so decimetre pod belo odejo in kaj sem hotla, gojzarje na noge, nahrbtnik na rame in sva šla..

sporočam nove podatke: težki smo 9500g,  in veliki 75,5cm to je to.

pa me še neki zanima, a mogoče ve katera, kako naj spucam fuge med ploščicami v kopalnici, oz. katero čistilo je res zakon... sem probala z vsem možnim, ma še vedno ni to to, kar bi jst hotlauser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
11.2.2010 18:28:35   
maja1488

zakaj že spet... ma babe niste resne... vse komi čakate da se dobimo, pol pa k določmo termin pa sam ena za drugo odpovedujete... ma kam to pelje.. najboljš da se nas standardna ekipa skoz dobiva ... te bojo/bomo vsaj zihr pršle user posted image

Jst sem že razložila...če bo dete zdravo pridem, če bo bolno, me pa ne bo. Daes pa ne morem za zihr povedat user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
11.2.2010 18:29:07   
majuška10
aja, da ne pozabim še oglas:
podarjam snežno belo odejo, staro 2 dni, primerno za sankanje in smučanje, velikost (ogromnaaa)
rabi kera?user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
11.2.2010 18:31:21   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

čer!
danes smo šli v posvetovalnico kar v nahrbtniku... lubi je moral na šiht, še vedno smo pri enem avtu, pločniki so decimetre pod belo odejo in kaj sem hotla, gojzarje na noge, nahrbtnik na rame in sva šla..

pa me še neki zanima, a mogoče ve katera, kako naj spucam fuge med ploščicami v kopalnici, oz. katero čistilo je res zakon... sem probala z vsem možnim, ma še vedno ni to to, kar bi jst hotlauser posted image user posted image user posted image

lp

Nisem sprobala, sam eno ful hvalijo tale parni čistilnik. Baje spuca user posted image

Drugače se pa kupi prav tak svinčnik in jih pobarvaš. Sem vidla enkrat v obiju al bauhausu. So imeli vse možne barve.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 11.2.2010 18:32:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4920
11.2.2010 18:32:30   
FLASK_A
odejo za sankanje??? Ne štekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4921
11.2.2010 18:32:38   
Anonimen

podarjam snežno belo odejo, staro 2 dni, primerno za sankanje in smučanje, velikost (ogromnaaa)

kakšnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4922
11.2.2010 18:32:42   
maja1488

Hahahah...a nebi raje rentala, da boš imela še kaj od nje.

Neposredna povezava do sporočila: 4923
11.2.2010 18:33:15   
majuška10

čer!

lp

Nisem sprobala, sam eno ful hvalijo tale parni čistilnik. Baje spuca user posted image

Drugače se pa kupi prav tak svinčnik in jih pobarvaš. Sem vidla enkrat v obiju al bauhausu. So imeli vse možne barve.

aja? parnega čistilnika nimam... user posted image ,svinčnik.... se bom pa pozanimala...
hvala majči

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
11.2.2010 18:33:25   
maja1488

odejo za sankanje??? Ne štekamuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?