PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (11.2.2010 12:50:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Bioenergetiki - a poznate kakšnega dobrega, ki preveri ustreznost postavitve postelje v spalnici? Rada bi preverila v obstoječih spalnicah in glede na predvideno postavitev v novi hiši, samo moj pravi, da jim gre večinoma le za to, da ti potem še kaj prodajo zraven... Meni je en pregledal stanovanje, še predno smo pohištvo notri dali, pa mi je zrisal, kje potekajo te negativne silnice. Imena sicer ne vem, lahko pa mami vprašam,če ima še kje spravljeno njegovo vizitko, je ona to takrat rihtala. Mogoče pa še jst najdem kje mapco, kjer mam te liste, mogoče je kje vmes. Nam ni pa nič dodatnih proizvodov prodajal-samo zmeril je s tistimi svojimi instrumenti. Je rekel, da redko naleti na stanovanje, ki ima tako dobro energijo [sm=smiley1.gif] Da nimamo nič vode spodaj (voda dela težave) in da so vtičnice dobro izolirane. Sem pa tudi s postavitvijo fajn zadela (je bilo pohištvo že prej naročeno), tako da na najhujših točkah ubistvu nič nimamo. Je pa zgleda res nekaj na temu-v dnevni je en del sedežne blizu negativnega žarišča in tja res redko kdaj kdo sede. Vsi nekak na drug konec rinemo. Sem pa mulota končno spat pospravila, se kar ni hotel uspavat. Upam, da vsaj kakšno uro potegne. K sreči nam danes nič ne vrtajo.
|
|
|
|