|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
10.2.2010 9:53:55   
maja1488
Jst imam pa nekam otožen dan danes....mi ni nič kaj podobno.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.2.2010 9:55:13   
FLASK_A
pa dobr no. Katera tolk čveka da je spet tolk snega zuniuser posted image Glava me boli za znoret. Nič kaj prijetno jutro.

Majana, tudi jaz se strinjam s puncami. Če je samo prehlajen ne hodi v ZD. Potem bo lahko res bolan... Dej če boš rabila paket nazaj, takoj povej! Ti ga pripeljem!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.2.2010 9:55:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče če greš mal kidat... Pa bo bolš?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.2.2010 9:57:57   
FLASK_A
malo humorja:

Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?"
"Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče!" se oglasi ena.
"Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto," reče starka.
Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: "Kaj, mamca, ali vi tudi?"
"Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam!"

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.2.2010 10:00:40   
Dudica1
tud jaz sm mal pokidala zdej grem pa nazaj ven ker pride moj z viličarjem domov mal potegnit da ne bo treba tolk kidat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.2.2010 10:16:31   
majana79
flaska, dobr vic user posted image aja, zaenkrat ne rabimo.. si ti sprobala na M.?

zaenkrat je J. čist ok, tko da ga res ne bom nikamor vozila... že zadnjič ko smo šli zarad ušeskov, sem bla čist živčna v čakalnici user posted image

maja, sem dobila paketek user posted image sej veš kaj ti bom rekla, da dvigne razpoloženje user posted image

a me flaska pobere, pa prideva mal naokol? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.2.2010 10:23:10   
ledenka
kolk snega... sem mojga peljala v službo, skor smo se zabili. en idiot ni gledal v retrovizor... grrrrr. HB za 4kolesni pogon.

dobro jutro!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.2.2010 10:23:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče če greš mal kidat... Pa bo bolš?

Mi ga imamo ful malo...BZ kidat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, dobr vic user posted image aja, zaenkrat ne rabimo.. si ti sprobala na M.?

zaenkrat je J. čist ok, tko da ga res ne bom nikamor vozila... že zadnjič ko smo šli zarad ušeskov, sem bla čist živčna v čakalnici user posted image

maja, sem dobila paketek user posted image sej veš kaj ti bom rekla, da dvigne razpoloženje user posted image

a me flaska pobere, pa prideva mal naokol? user posted image

JaaaAAAAaaaa...bi se mi pasalo mal ga narukat user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.2.2010 10:25:28   
majana79
flaskaaaaaaaaa, dej, morva it k maji user posted image  user posted image  user posted image

ledenka, sam da je vse ok! user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
10.2.2010 10:25:35   
ledenka
maja, lahk prideš v LJ user posted image že zdaj ga je precej...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
10.2.2010 10:33:11   
Dudica1
evo popucali 2-gič user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.2.2010 10:46:26   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

za tablete pa sem spraševala, ker se je nekdo včeraj čudno obnašal, pa je moj rekel, da je to zaradi tablet proti pritisku...

Sem predvidevala, da je kaj takega - če nič drugega je dober izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.2.2010 10:49:41   
šivilja

flaskaaaaaaaaa, dej, morva it k maji user posted image  user posted image  user posted image

Ja Maja, očitno si Majana strašno želi norice - še nimajo dosti bolezni in težavuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.2.2010 10:59:41   
šivilja
Sem šla mimo koledarja in opazila, da bo jutri limoncello gotov - se loh pridete tudi k meni zapijat.

Prvo rundo limoncella in ves domač orehovec je pa že moj dragi stankal - za razkužilo pred boleznimi (začel je ko smo imeli doma prašičjo gripo). Očitno deluje, ker je letos dosti manj bolan in prehlajen kot zadnja leta - no ravno zdaj ga en prehlad šlata - se vidi da je zmanjkalo domačih razkužil

Ampak brinovec s tonikom bi pa tudi jaz.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.2.2010 11:01:24   
šivilja
Zdaj se grem pa vseeno spravit iz te pižame - samo ven grem pa šele ob dveh po He. v vrtec. Mam že dost te zime in snega.

Pa monologov tudi.user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.2.2010 11:04:50   
Anonimen
user posted image

meni se pa samo smeji danes.
prav lahkotno.

ampak se grem stuširat_še dobro, da računalnikom niso dodali nosov in vonjev!user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.2.2010 11:12:04   
PapuaNG
Kuhna napol spucana, še par posod čaka, da jih nekdo spuca in pospravi. Pri sosedih pa še kar vrtajo. Huje kot pri zobarju user posted image Me zanima, po kolikšnem času bi se človeku strgalo ob takem vrtanjuuser posted image

Aja, se mi zdi, da še kakšen zobek prihaja, ker si mali spet vse v usta tlači pa grizlja. Samo nam nič ne pusti pogledat, tko da bomo moral počakat.

Pa še to-a ve kakšno zobno pasto pri malih uporabljate ali samo s ščetko spucate? Včeraj sem kupila neko gumijasto ščetko, ki naj bi bila do 15. meseca al nekako tako. Sem mu zvečer pri kopanju spucala, pa mu je bilo kar všeč user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.2.2010 11:16:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja Maja, očitno si Majana strašno želi norice - še nimajo dosti bolezni in težavuser posted image

A ti jih pa nebi rada imela??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.2.2010 11:16:31   
Anonimen
Papua, jaz mu čistim samo s ščetko_navadno, manjšo. gumijaste se mi pri O.ju niso obnesle in jih tokrat nisem kupovala. glede zobne paste: jaz jo bom uporabila pri U.ju šele takrat, ko bo znal izpljuniti.

sicer smo mi v otroštvu jedli flourove tabletke in sem zanje vprašala tudi p. in mi je rekla, da jih lahko predpiše, samo moram biti 100% da do 6. leta ne bo "jedel" zobne paste.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.2.2010 11:31:48   
šivilja

A ti jih pa nebi rada imela??

Dva sta se že znorela tri leta nazaj, H. je pa še malo premičkena za moj okus

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.2.2010 11:42:51   
meduzica
papua glede zobne paste. mi dajemo pasto ker sodelujemo v raziskavi za vsebnost fluoridov, sicer bi kar na suho potegnila. Pasto nam oni dajo, je pa od ilirije (se mi zdi).

tabletke fluorida .. ravno v tej raziskavi skušajo dokazat da nimajo veze ... ker fluor mora bit prisoten v slini da deluje, ne pa z sistemskim vnosom.

sneži. zgleda da spet ne gremo na igrivo vadbo, nevem če se mi da v tole hodit .... ma kaj je s temi sredami nooooo user posted image user posted image user posted image

dodajam še eno vprašanjce. a je še kak zmajček, ki se še ne zna sam usest ... mi zdej znamo sedet par minutk (z oporo lahko tut kaj dlje) ... ampak da bi se sam usedel pa še ni ratalo ...

< Sporočilo je popravil meduzica -- 10.2.2010 11:48:44 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.2.2010 11:47:39   
šivilja
Včeraj so prišle Nes hlače od CleCle za moža - dva para. Ene so mu kot ulite, druge pa prevelike - enak model, ista številka samo druga barva??????? Sem dala tavelike tastu za poskusit in so mu prav - ima pa ravno eno številko več kot moj mož. Očitno so všili napačno etiketo?????

No, mata pa vsak ene nove hlače.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.2.2010 11:52:46   
Dudica1
šivilja user posted image za hlače čeprav ene za tasta...upam da bo men kej prav od naročenega user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.2.2010 11:59:24   
maja1488

Včeraj so prišle Nes hlače od CleCle za moža - dva para. Ene so mu kot ulite, druge pa prevelike - enak model, ista številka samo druga barva??????? Sem dala tavelike tastu za poskusit in so mu prav - ima pa ravno eno številko več kot moj mož. Očitno so všili napačno etiketo?????

Pa te ima tast še rajši kot prej.

A je on stal zraven postelje al tašča? 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.2.2010 12:02:00   
šivilja

Pa te ima tast še rajši kot prej.

A je on stal zraven postelje al tašča? 

On, on. Ker če bi tašča bi bilo še bolj grozljivo - je mrtva že dve leti in pol.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?