PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (9.2.2010 10:43:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 papua, zadnjič so ga testirali na mleko in jajca, ko smo bili pri alergologu, pa ni bilo nič... ne vem, nisem dovolj pametna Pri našem tudi ni nič pokazalo. Ne testi na roki ne test krvi. Pa sem potem spet probala mlečne izdelke uvesti (ko se je še več a manj polno dojil), pa so ble spet krvave nitke v blatu. Enako je blo za novo leto, ko smo bli v toplicah in sem mal več sira pojedla-se je celo noč zbujal in zvijal. Zdej se pa itak samo še ponoči enkrat doji, tako da očitno ne vpliva toliko. Probaj kakšno mleko, ki ni na osnovi kravjega mleka. Maja-a pregomin mleko je na osnovi soje al kako? Kje se ga pa kupi? Mi zdej aptamil soja uporabljamo, ker v millerju nimajo nič drugega na osnovi soje...pa koliko stane? Tale je 13 al 14 evrov pakunga, pa mi je to kar veliko, glede na to, da gre zihr ena pakunga na teden... aja, dobili smo drugi zobek Danes al pa včeraj, ne vem točno. Sem ga šele danes slučajno opazila. Je pa spodnja desna enka [sm=smiley1.gif] Mulček je pa že zaspal. Upam, da ga vrtanje v sosednjem stanovanju ne bo preveč hitro pokonci vrglo [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|