PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (21.1.2010 9:41:26)
|
jutro, matr, tok načvekate, da človek rabi eno uro samo, da prebere vse od danes [sm=zmeden.gif] A ve sploh mate otroke? [sm=jezicek.gif] IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz sem tudi floki. v glavi bi potrebovala posebno drenažo. trebuh je pa tako ali tako tretiran kot izredno čustveno poglavje. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] s tem si me pa res nasmejala. Moj trebuh tut še kar noče čisto stran. Bi blo treba mal trebušnjake delat, pa se mi ne da. Pa sem bila pred nosečnostjo tko pridna...po 4x na teden trenirala, zdej pa taka lenobica. No, sva pa šla včeraj z mojim na rožnik - po ne vem kolikem času. Pa prvič po treh tednih na sprehodu sploh. Je bilo kar težko gor porivat, ker so sol posuli [sm=zmeden.gif] pa pesek. Se je moj fino namatral....jst sem par minut gonila, pa so me roke bolele jaooo...pol pa še gor naročiva ričet in je bil pokvarjen [sm=zmeden.gif]Majo neko novo kuharico in očitno včeraj ni dovolj hitro na hladno dala. Zdej so naju pa že tokrat razočaral s hrano gor, da res več ne bova jedla. Pa tko fino je blo včasih [sm=smiley13.gif] Danes pa taka megla v lj...upam, da se kaj dvigne, bi šla kej na sprehod.
|
|
|
|