|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
8.2.2010 19:01:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
a ne bi blo fajn, če bi me vse na isti ulici živele, tko k gospodinje user posted image

Joj, kakšna dobra ideja!!!user posted image user posted image

Katmat, kva ste bli dobri v Jurmanuuser posted image user posted image Tamali je pa res očitno škodilo... Tak pogled je naredila v posteljiciuser posted image

Maja, ko dojenkova rit pravišuser posted image A pol tvoj pomotoma tebe napudrta po riti namesto Z.user posted image user posted image user posted image
Za srbeče pikice pa user posted image user posted image Naj hitro minejo!

Igrceuser posted image user posted image user posted image Ful dobruser posted image

Šiviljauser posted image user posted image user posted image Aaaaajaaa, tvoj je spaluser posted image Ta je najboljšauser posted image

user posted image user posted image user posted image Za Tajo in prve korakeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sm vam pozabla povedat...danes je M prvič spala med nama. In začne gospod smrčat, se mala obrne in reče 'tati...nehi smrčat'. Se gospod obrne in čez neki časa spet začne. Se mala dvogne, obrne proti njemu in reče: 'tati, spet smrčiš. Sem te že dvakrat opozorila!'
Sm mislila, da bom crknla od smeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blue, če mi tazgale zrihtaš sem prec s tabouser posted image Predvsem mi bo pasalo sonce in plažauser posted image Za kej drugega bom pa mojga počakalauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
8.2.2010 19:03:17   
Dudica1
hehe

Gremo dat otroke spat :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
8.2.2010 19:03:27   
FLASK_A
Drugače pa še zahvala Majaniuser posted image Sicer smo do zdejle žural če se temu tko rečeuser posted image in je Maja samo padla v posteljo. Še predno sem lahko odprla paket je že smrčkalauser posted image Tko da- tumorov...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
8.2.2010 19:04:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Drugače pa še zahvala Majaniuser posted image Sicer smo do zdejle žural če se temu tko rečeuser posted image in je Maja samo padla v posteljo. Še predno sem lahko odprla paket je že smrčkalauser posted image Tko da- tumorov...

kva mata a?...spet neki dilate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.2.2010 19:10:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kva mata a?...spet neki dilate user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.2.2010 19:14:59   
majana79

user posted image

user posted image user posted image

psssst

sej če ji ne bi rabla tega posodit, bi bla čist vesela user posted image , Maja pa tut

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.2.2010 19:16:14   
FLASK_A
ja sejuser posted image
Maš prav.

A si se najedla user posted image user posted image Mi smo pice naročiliuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.2.2010 19:26:11   
majana79
itak da sem se, k sem user posted image

user posted image user posted image

grem perilo dat prat, pol pa moža postrižt, je revež k en bedanc user posted image

ne vse pobegnit user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.2.2010 19:26:32   
maja1488
Grem user posted image

Otročki spijo. Maša ima spet vročino.
A je normalno, da je ena norica gnojna? Eno veliko ima na ličku in je take rumene barve.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.2.2010 19:27:05   
Dudica1

user posted image

zakaj jaz ne vidim nič napisanega nazadnje od tebe FLASKA user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.2.2010 19:27:49   
Dudica1

Grem user posted image

A je normalno, da je ena norica gnojna? Eno veliko ima na ličku in je take rumene barve.

TO NI VREDU... ne me pa vprašat zakaj

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.2.2010 19:28:53   
FLASK_A

user posted image

user posted image Nevem? Očala?
user posted image Hec...

Maja, ne vemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.2.2010 19:29:21   
Leela
živjo, vidim da se kar dogaja.

F.je dobil laringitis, poleg tega mu nos tako zaliva, da sploh ne more dihat, ne jokat, ne spat. Jutri gremo k P.. L. ima pa vneto uho.
Torej ne bo nič ta teden s kavo.

razočarana zgleda smo isti virus fasal.

zdaj pa grem "spat"

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.2.2010 19:31:04   
Dudica1

user posted image

user posted image Nevem? Očala?
user posted image Hec...

Maja, ne vemuser posted image

ne res ni nič...pa že večkrat se to naredi tud pri drugih.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.2.2010 19:31:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

F.je dobil laringitis, poleg tega mu nos tako zaliva, da sploh ne more dihat, ne jokat, ne spat. Jutri gremo k P.. L. ima pa vneto uho.

zdaj pa grem "spat"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.2.2010 19:32:03   
Leela

Grem user posted image

če je rumene barve še ni hudo, lahko ne bo nič. Če je zelene barve je gnojna, na sredini pa krasta. Meni so pri P rekli, da če jih je več kot tri gnojne dajo antibiotično mazilo. Slabo je pa zato, ker če je veliko gnojnih koz lahko gredo streptokoki v kri in pride do zapletov.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.2.2010 19:32:45   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

zdaj pa grem "spat"

Ja šit no...hitr se pozdravte!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.2.2010 19:39:57   
majana79
leela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bodo vsi bolančki zdravi do večerje, če ne nas bo bolj malo... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.2.2010 19:45:00   
FLASK_A
Dudi, mogoče je pa težava zato ker bojo baje spet neki forum prenavljali. Piši moderatorjem.

Zdele je Jaka prbil z glavo ob rob posteljeuser posted image Hotu je zabit glavo na blazino, pa je falil in zadel rob. Kar stemnilo se mi je. Pa tokrat sem mu rekla da tega ne smeuser posted image Me je imelo da bi ga še žvajznla okol kepe dvakratuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.2.2010 19:49:58   
šivilja
Majana - smo se mi tudi strigli danes - samo H. sem pustila na miru, ker še nima dovolj las

Flaska - te situacije so tako grozne, ker ne veš a bi ga natulil ali tolažil. Mene tako pogrejeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.2.2010 19:51:08   
šivilja
Dudica - zdajle sem dobila mail da je izdelek na potu (hlče pri clecle), se pravi jutri dobim

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.2.2010 19:51:58   
šivilja
Samevam tukaj - grem gledat kaj je na tv

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.2.2010 19:53:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dudica - zdajle sem dobila mail da je izdelek na potu (hlče pri clecle), se pravi jutri dobim

aha upam da bo kaj hitreje prišlo perilo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.2.2010 19:55:02   
Dudica1
flaska ouuu to pa boli...user posted image ...upam da ni hujega!
Sigurno pa čist vem kako je  ker pri nas je bilo takih slučajev ogromno,in bi ga res še najrajš primazal!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
8.2.2010 19:56:24   
majana79
šivilja, jaz bom gledala Cvetje v jeseni user posted image če mi bo uspelo... J. gredo zobki, in se stalno zbuja, pa slini za znoret, ma rjuhico pri glavi mokro user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?