|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
7.2.2010 15:23:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Jaz sem pa pekla. Upam da bo dobro... Tole evo KLIK

user posted image user posted image
Jaz sem pa tole gledala pa ne vem če mam vse sestavine   http://www.mojirecepti.com/recept/kokosove-kocke-1.html

ja če nimaš ti tole bolj malo nucauser posted image Si pa itak že jedla sladko, a zdej bi pa še peklauser posted image

Nismo še šli po tortice!!!...zdej dobimo obiske pol pa ja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
7.2.2010 15:28:01   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  iiiiiiiii_lep! kje dobila?

O. je že ninja. z mečem. "zdaj sem pa gjavni," je rekel.
KatMat, loto? sem ravno danes vplačala_s tem pa res nimam pretirane sreče. ampak enkrat bo.

a ninja želva? L. hoče biti tudi to. Sem zmeraj rekla, da moj otrok, če se bo le dalo ne bo nosil takih pustnih kostimov ali oblek pa mu je to tako všeč. Lani je bil spiderman. Zakaj noče biti doktor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
7.2.2010 15:40:55   
Anonimen
Leela, jaz se vedno spomnim svojih bratrancev, ki sta se kot otroka vedno nekaj vojskovala zdaj pa najbolj skulirana človeka_pač, obdobje, ki ga mora dati skoz.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
7.2.2010 15:42:10   
FLASK_A

Jaz sem pa pekla. Upam da bo dobro... Tole evo KLIK

user posted image user posted image
Jaz sem pa tole gledala pa ne vem če mam vse sestavine   http://www.mojirecepti.com/recept/kokosove-kocke-1.html

ja če nimaš ti tole bolj malo nucauser posted image Si pa itak že jedla sladko, a zdej bi pa še peklauser posted image

Nismo še šli po tortice!!!...zdej dobimo obiske pol pa ja user posted image

Ajauser posted image

Ti, dobro je!!! Smo skor vse zmazaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
7.2.2010 15:44:52   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake
KatMat A ste na lotu zadel? user posted image Avstralija, selitev. A se ne pritožuješ skoz da nimaš denarja? Sicer pa super, jst bi tud šla v ZDA pa Avstralijo, samo me je preveč strah letala.

hihiuser posted image
Jaz sem prvo pomislila da včasih tarna da nima za bencinuser posted image Temu se reče intenzivno varčevanje, punce!user posted image

bi rabla en šnel kurz

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
7.2.2010 15:45:58   
Anonimen
tudi jaz.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
7.2.2010 16:28:54   
Dudica1
Punce bi prodala bundico novo številka 74...kam naj jo dam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
7.2.2010 16:53:16   
ledenka
pri nas smo vsi bolani user posted image včeraj sem šla po AB, M. je boljši, pa moj tudi neki toži, da ga grlo boli...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
7.2.2010 18:19:36   
Anonimen

na bolhouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
7.2.2010 18:25:08   
maja1488
A ima katera doma še kaj Calgela, ki ga ne rabi več?Baje se ga ne dobi več, Zarja pa je čist boga zaradi teh zobkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
7.2.2010 18:27:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A ima katera doma še kaj Calgela, ki ga ne rabi več?Baje se ga ne dobi več, Zarja pa je čist boga zaradi teh zobkov.

žal tega ne uporabljamuser posted image Upam da bo imela katera...

Ledenka, a še karuser posted image Joj no, pozdravte seuser posted image user posted image

Dudi, na RR oglase dej, pa na bolho.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
7.2.2010 18:29:33   
Anonimen

ojej, ne nimam, dej z belim vinom mal namaž bo boljeuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
7.2.2010 18:30:08   
majana79
maja, žal imam še čisto malo, pa rabimo... kaj pa tole? eni ga kar pohvalijo

http://www.dologel.si/

aja, tukaj ga imajo še vedno, magari pokliči v torek

http://www.lekarnar.com/izdelki/calgel-gel

< Sporočilo je popravil majana79 -- 7.2.2010 18:31:10 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
7.2.2010 18:48:01   
Leela
Jaz imam gengigel baby. Drugače, če je hudo ji daj svečko ali calpol.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
7.2.2010 19:02:26   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, žal imam še čisto malo, pa rabimo... kaj pa tole? eni ga kar pohvalijo

http://www.dologel.si/

aja, tukaj ga imajo še vedno, magari pokliči v torek

http://www.lekarnar.com/izdelki/calgel-gel

Ravnokar gledam tale lekarnar.net.

Dologel in Gengigel imamo doma ampak noben od teh ne omrtviči dlesni. Sam mehčajo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
7.2.2010 19:20:56   
PapuaNG
Jst mam calgel, sam ne vem, če kej pomaga.Sem ga vsake tok namazala, ko sem mislila, da ga zobki matrajo, ampak sej pravim...ne vem, če je imelo kaj učinka. Se je pol isto drgnil pa hotel naše prste glodat. Še najbolj so razna grizala pomagala. Mislim, da imamo enega od chiccota, tak gumijast, ga je drgnil sto na uro, ko je bilo hudo. Ponoči pa nisem mazala, samo enkrat se mi zdi sem zvečer namazala. Tko da, če hočeš, ti ga lahko pošljem. Nam se zaenkrat nič zobki ne kažejo, imamo enozobega tigra user posted image

Smo pa z rojstnega dneva, je blo luštno, hrana super. Pa še otroka sva se znebila vsaj za nekaj časa, ker so ga drugi pograbili user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
7.2.2010 19:21:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

na bolhouser posted image

ma ne bi dajala na bolho mi ni,zarad ene bunde bo že se kdo našel če ne pa nič.

Al pa gengigel baby

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
7.2.2010 19:22:53   
Dudica1
Aja mam tortice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
7.2.2010 19:29:52   
KatMat

KatMat A ste na lotu zadel? user posted image Avstralija, selitev. A se ne pritožuješ skoz da nimaš denarja? Sicer pa super, jst bi tud šla v ZDA pa Avstralijo, samo me je preveč strah letala.

hihiuser posted image
Jaz sem prvo pomislila da včasih tarna da nima za bencinuser posted image Temu se reče intenzivno varčevanje, punce!user posted image

bi rabla en šnel kurz

se odlocis...pa uzames na obroke...nimas kej...skeširat itak da ne morva...če pa uzames na 12 al pa več obrokov pa gre

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
7.2.2010 19:30:48   
KatMat
skratka...bli smo pr blue gor v unih routah...vas vse pozdravlja...sele zdej sva dam prsla...smo sli se v jurmana jest.mmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.2.2010 19:32:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Jst mam calgel, sam ne vem, če kej pomaga.Sem ga vsake tok namazala, ko sem mislila, da ga zobki matrajo, ampak sej pravim...ne vem, če je imelo kaj učinka. Se je pol isto drgnil pa hotel naše prste glodat. Še najbolj so razna grizala pomagala. Mislim, da imamo enega od chiccota, tak gumijast, ga je drgnil sto na uro, ko je bilo hudo. Ponoči pa nisem mazala, samo enkrat se mi zdi sem zvečer namazala. Tko da, če hočeš, ti ga lahko pošljem. Nam se zaenkrat nič zobki ne kažejo, imamo enozobega tigra user posted image

Smo pa z rojstnega dneva, je blo luštno, hrana super. Pa še otroka sva se znebila vsaj za nekaj časa, ker so ga drugi pograbili user posted image

O papua hvala. Bom v torek poklicala na lekarnarja, če ga še imajo. Nebi ti ga rada spulila. Kaj pa če ga bo ful matralo, ko mu bodo izraščali. Pri Zarji je blo za enkice OK, pol dvojke in trojke jo pa ful matrajo in zaspi, če ji prej namažem, če ji pa ne je pa ful nemirna in grize kr ji pod zobe pride. Tut tiste letvice od postelje je že zglodala.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.2.2010 19:33:33   
KatMat
en cajt se ga res ni dobil...jaz sem ga pol dobila...ma nic ne pomaga...tiji se okus ni usec in sam vresci

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.2.2010 19:34:43   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hihiuser posted image

bi rabla en šnel kurz

se odlocis...pa uzames na obroke...nimas kej...skeširat itak da ne morva...če pa uzames na 12 al pa več obrokov pa gre

Aja tko....
tko me pa ne vleče. Pa še na tako potovanje morš kr neki denarja s sabo vzet.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.2.2010 19:38:42   
PapuaNG
no, pr nas je blo že pri enki tako, da je vse možno grizel. Ko je meni prst grizel, so me prav členki boleli, ko je pa tisto grizalo gumijasto, je pa vse cvililo, ker je tako drgnil. Pol sem kupila še enega, pa ne vem od kerga je-tak, da se fajn prime v roko in ima postrani bunkico s takimi pikicami oz. izbočenimi črtami, ki pomagajo predreti dlesen.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
7.2.2010 19:43:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hihiuser posted image

bi rabla en šnel kurz

Aja tko....
tko me pa ne vleče. Pa še na tako potovanje morš kr neki denarja s sabo vzet.
ma niti ne...odvisno kaj isces...v obeh primerih bi sli na renta car in pol mal road trip varjanto...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?