maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Jst mam calgel, sam ne vem, če kej pomaga.Sem ga vsake tok namazala, ko sem mislila, da ga zobki matrajo, ampak sej pravim...ne vem, če je imelo kaj učinka. Se je pol isto drgnil pa hotel naše prste glodat. Še najbolj so razna grizala pomagala. Mislim, da imamo enega od chiccota, tak gumijast, ga je drgnil sto na uro, ko je bilo hudo. Ponoči pa nisem mazala, samo enkrat se mi zdi sem zvečer namazala. Tko da, če hočeš, ti ga lahko pošljem. Nam se zaenkrat nič zobki ne kažejo, imamo enozobega tigra Smo pa z rojstnega dneva, je blo luštno, hrana super. Pa še otroka sva se znebila vsaj za nekaj časa, ker so ga drugi pograbili O papua hvala. Bom v torek poklicala na lekarnarja, če ga še imajo. Nebi ti ga rada spulila. Kaj pa če ga bo ful matralo, ko mu bodo izraščali. Pri Zarji je blo za enkice OK, pol dvojke in trojke jo pa ful matrajo in zaspi, če ji prej namažem, če ji pa ne je pa ful nemirna in grize kr ji pod zobe pride. Tut tiste letvice od postelje je že zglodala.
|