Leela -> RE: Zmajčki 2009-9.del (6.2.2010 20:23:09)
|
maja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] no pa ste dočakal norice. Lahko, da ne bo tako hudo, držim pesti. Pri nas je bilo najhujše 3.dan, 1.in 2. dan je še kar šlo potem pa norišnica. Norice se delajo ene pet dni, potem se pa nehajo. Tudi vročina traja toliko časa, če seveda je. karantena traja 10. dni, lahko gre ven ali na obisk že prej ampak tam kjer so norice že preboleli. Z. jih bo dobla čez 14 dni. Pri nas ima norice od mojga sestra, jih je od F. dobila. sploh ni noben vedu, da jih še ni imela. Je imela pa vročino ene tri dni, je mislila da je viroza. Potem je dobila pike kot ene mozoljčke, nič podobne noricam. zdravnica je rekla, da znajo biti norice ni bila pa 100%. Potem je šla še k dermatologinji, ki ji je potrdila norice. Sploh ni tako hudo, vročina ji je padla po 3 dneh, ne srbi jo toliko, samo pazit mora, da se ne prehladi še kakšen teden. Derm. je še rekla, da otroci niso pomanjšani odrasli in da so norice zato drugačne. F. je prilezla ven zgornja enka, najbolj ga je bolelo 1 teden nazaj, zdaj pa je samo malo jamral. Tavelik je danes popoldne spal skoraj 5 ur skupaj, tamal 3 ure jaz pa 2 uri. Imamo tudi mi to knjigico od ikee, ful luštna res. L. pa je interes do knjig dobil šele kasneje-pri 2 letih, zdaj jih ima zelo rad.
|
|
|
|