PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (5.2.2010 20:52:58)
|
vidim, da še nobena ni odgovorila dudici -jst delam kruh v kruhomatu vedno tko, da sama dam stvari notri, pa dam isto 300ml vode na pol kile moke. Če imam doma tekoči jogurt (navadni), dam recimo polovico jogurta, pa pol mal več vode (ker je jogurt gostejši, pa nekak zmanjka vode). Delam pa ponavadi v razmerju 1/5 ajdove al pa ržene al pa pirine moke (al pa koruzne), 1/5 pšenične polnozrnate pa 3/5 bele moke. Sem pa malega popokala spat. Za razliko od vaših tečk, je bil danes kar znosen. Zdej zvečer je kar pokal od energije in laufal po fletu gor in dol, tokrat celo za atijem [sm=smiley1.gif] Je naredu enih krogov tle okoli. Pa tut z uspavanjem ni bilo težav-uspavanka, poljubček, malo mrmranja in tišina. Bomo videli, kako bo potem... Moj je šel pa spet delat, tko da imam žur doma. Itak, in svizec zavije čokolado [sm=jezicek.gif] Tanja, s tabo pa prav sočustvujem...meni se že tko nič ne da,pa vem, da se čez dan verjetno nič ne bi mogla učit, če bi tamal okol laufal pa težil. Že tko, ko sem za rač. vedno prileze za mano in teži. Si sploh ne predstavljam, kako se bom za pravosodnega učila. Najbolje, da dam takrat otroka v rejo [sm=jezicek.gif] aja, ledenka-relacijo imam savsko naselje-bežigrad...bom pogledala na mon, če kaj pametnega najdem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|