PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (5.2.2010 14:25:48)
|
Tamal je nafutran, midva sva si pa burek zdelila, se nama še ne da kuhat kosila. Ven itak ne moremo it, ko je tako vreme. Bi morala smeti odnest, pa se mi ne da. Porodniška bi pa res lahko bila že 12.,sem že skoraj v minusu, pa še sestrično gremo pogledat 13., pa je treba kaj prinest za novorojenčka [sm=smiley29.gif] Kar ne pridem na zeleno vejo, kdaj se bo to končalo...no, edino to je svetla točka službe, da bo potem plača večja, pa še za malco dobiš [sm=smiley36.gif] Glede tistega zvijanja-naš se zvije nazaj, ko ima dovolj dojenja. Pa ko se vleže, da isto glavico nazaj (spi na boku). Sicer je ne da ful, jo pa zavije nazaj. Sva rekla zadnjič to terpaevtki na fth, pa ni nič rekla,da bi bilo kaj narobe. Mu že tako paše spat. Se pa drugače ne zvija kaj preveč, razen ko mu kaj ne paše. Ko se je po vojaško plazil, je pa levo stran vedno samo vlekel, z desno se je pa odrival. Zdaj, ko se po vseh 4 plazi, pa obe strani enako uporablja, tako da me ne skrbi glede tega. Pri vstajanju ga pa probam navajat, da uporablja obe nogi-na začetku se je najprej vedno samo z levo nogo dvignil, zdaj pa sicer večkrat uporabi levo, ampak vse več tudi desno uporablja.
|
|
|
|