|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
2.2.2010 20:39:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U. zaspal. zdaj imava pa čas za pogovoreuser posted image
lp;

no le zrihtajta da bo prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.2.2010 20:39:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. neki jamra, sam ne grem gor... dokler ne joka, ni panike user posted image

mam vročino in glavobol. jupi. sem že vzela en lekadol, pa na kavč grem. sam stolček pobrišem, predno se kašica zasuši gor. tle Prima pappa so udobni, ampak za pucat pa user posted image

se zelooooo strinjam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.2.2010 20:44:09   
majana79
zato je Antilop priročen, v minuti maš očiščeno vse, od stolčka do pladnja user posted image

dudi, ti se pa ne hecej in še enkrat potrkej! user posted image

ledenka
, a sva midve isto stvar pokasirali, ker imam jaz enake simptome user posted image a ti povem kaj je krivo? pomanjkanje pira!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.2.2010 20:48:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka
, a sva midve isto stvar pokasirali, ker imam jaz enake simptome user posted image a ti povem kaj je krivo? pomanjkanje pira!!

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.2.2010 20:48:51   
ledenka

zato je Antilop priročen, v minuti maš očiščeno vse, od stolčka do pladnja user posted image

dudi, ti se pa ne hecej in še enkrat potrkej! user posted image

ledenka

ja, sam našemu velikanu je v Antilopu jako neudobno user posted image

pomanjkanje pira, kuhanga vina al pa sam dobre družbe user posted image

grem kavčat, M. noče spat. grrrrr.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.2.2010 20:52:35   
Dudica1
tud jaz grem...nočko...

Lep dan jutri!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.2.2010 20:54:06   
majana79
ledenka, ja to je pa res, naš J. je bolj manekenske sorte user posted image

pir pa pride z družbo, nikakor nisem misla v samoti user posted image se mormo res spet dobit

nočko punce!

jaz tudi grem, bo house, potem pa res v mižale

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.2.2010 21:02:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ledenka, a sva midve isto stvar pokasirali, ker imam jaz enake simptome user posted image a ti povem kaj je krivo? pomanjkanje pira!!

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pozdravita seuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.2.2010 21:03:13   
FLASK_A
Zdele pride MC, pol se bom mal stisnila ob Hausu, pol pa še v postelji. Upam da bo noč mirna. Za vse, tudi vas!user posted image Nočko!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.2.2010 21:03:39   
eelyy
Evo mali spančka jst se bom odpravla neki v hladilnik iskat za večerjo potem pod tuš pred tv in spat.

majuška:
Midva sva vozičkala do knjižnice sm šla ene filme vzet pa za Tiana čist slučajno take knjige kartonske,da lahko sam lista jih itak nemore uničit,potem sva šla zgoraj do lidla sva šla okoli gostilne volk in domov...sem mela hlače do kolen umazane in pošpricane te pločnikiuser posted image .Sem vaju spoznala po vozičkuuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.2.2010 21:17:26   
majuška10
škoda k se nisi ustavla eelyy! no pa sej upam da se končno kej vidmo, madonca iste kroge po kamniku nabijamo, pa kot da bi bil new york hahaha

jst imam pa tako dobro sestro, malega mi je zdej urco pa pol mirkala, in k sem pršla domov, sem mu sam še flašo dala in je zaspal kot polhec... pr meni to ne rata, nevem kaj sta ga tolko žurala al kaj da je tko hitro dol padu user posted image user posted image  tko da jo še kdaj vzamem za varuško, se je prav izkazala...user posted image user posted image

drgač me pa fejst križ boli, zgleda da  sem se preveč trudila, da bi kamelo obvladalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.2.2010 21:21:43   
HM84
Vidim, da vas je kar precej bolnih....tako otročki, kot mamice...user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo okrevanje. Mi smo se na srečo pozdravili, upam, da bo zdaj nekaj časa mir.

Grem še malo pobrskati za nazaj, potem pa spat. Lahko nočuser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.2.2010 21:25:52   
lake
user posted image user posted image za vse bolančke.

Jst sm si popoldan fajn križ pretegnila, ker sm voziček dvignila čez neskidan pločnik. Sm šla na pilates da bi blo kao kej boljš, pa ne vem če je blo prov zlo pameten.

Taja po tanovem spi samo če sm jst zraven, tko da je cel žur. Si še smeti ne upam ven nest, ker se bo zihr zbudla.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.2.2010 21:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U. zaspal. zdaj imava pa čas za pogovoreuser posted image
lp;

no le zrihtajta da bo prav user posted image

Dudica, saj ni vrele vode,... sva se morala malo pogovoriti glede mojega nadaljnega šolanja. ja-ne-kako,...

lake, še dobro, da hodiš na pilates!user posted image
ampak sem danes opazila, da so v LJ res prav nesramno nespluženi predeli!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.2.2010 22:05:44   
Anonimen
a_vidim, da ste me dale na ignore_se bom kar izpisala za danesuser posted image !

lepo in lahko noč vam želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.2.2010 22:07:19   
lake
Nismo te dale na ignore, user posted image sm smeti ven nesla. In sta se pomenla kej pametnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.2.2010 22:12:43   
meduzica
sej ne morem vrjet .. ura 22:10 in malček že spi user posted image user posted image to se ni zgodil pomoje že 4 mesece

me prav zanima kakšno noč bomo imeli user posted image user posted image

lahko noč majčice !!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.2.2010 22:46:16   
eelyy
Majuška: maš prav,kot da živimo v velemestuuser posted image ,nisem bila v avtu sama sem mela še mami in mali je bil teček sploh noče sedeti v avtosedežu,prej ni hotel v lupinici,zdej ma pa fajn razgled ven pa mu tudi ni prav...in se je jokal na ves glas ven ga pa nočem uzemat ker se bo spet navadil,da se tud usedet nebo hotel noteruser posted image ...se mi je tok smilil je bil pol še 1 uro užaljen!
Verjetno sta se fajn igrala,da se Teo tok zmatral in sam zaspaluser posted image ...prav paše tkole,ko je malo v varstvu ane?
Si predala informativno vlogo za v vrtec,mogoče veš kdaj bo zdaj februarja vpis?

Sem povečerjala nekaj malega,ampak čist dost...zdej grem pod tuš pa spat.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.2.2010 7:24:11   
Anonimen
jutro

dudi uživaj na smučanju

vsi ki ste bolčkani, čimhitrejšo ozdravitevuser posted image user posted image user posted image

jz si grem pa zajterk zrihtat k gremo ob 10h spet k druser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.2.2010 7:40:51   
majana79
Jutro!

gledam kako to, da je samo cveka tle, pa vidim kolk je ura?! user posted image ta naš otrok je neverjeten... on sploh ne bi spal user posted image

jaz sem malo boljše, s tem da mi zdaj kašelj ven tolče, tako da se mažem z materino dušico in se voham na veliko user posted image

k.tja, a ti bi šla še kar naprej v šolo? jaz imam uni dovolj, me nič ne mika še kaj več... pridna user posted image

lake, pri nas pa očitno ponoči ne moremo sami spat... samo prvo rundo potem pa začne ful nogice k sebi stiskat (pa mende ga ne matrajo krči?!) in jokat... groza, je danes spet pri nama spal. Še dobro da mava 180 posteljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.2.2010 7:42:01   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

a s T.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.2.2010 7:46:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

a s T.?

ja grem še na eno kontrolo pa kri bojo vzel če slučajno ni ka bakterijskegauser posted image   sam sem že opazla da je bil napad, tako da se greva samo pokazatuser posted image   je pa danes ful boljš k že od pol sedmih nori, tak je k nika rana ura zlata urauser posted image user posted image

jz sem se tud upisala naprej na ekonomsko pa je sploh začel nisouser posted image tako da bom srečo probala spet drugo letouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.2.2010 8:09:09   
Anonimen
ja kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.2.2010 8:27:57   
majana79
mi smo imeli zajtrk user posted image zdaj je pa zaspal 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.2.2010 8:28:16   
petrazg
Dobro jutro....

Spali smo vredu, Lu. od 19.30 do 7.20. Priden je zadnje čase, tudi hropi veliko manj. Je pa težko Anžeta uspavat zadnje čase, sam reče da gre spat, ampak potem še najmanj uro teži v sobi ali spalnici... Včeraj ni in ni dal mira. Ima srečo, da nima svoje sobe, ker bi ga noter zaprla in pustila da se zdere...Zjutraj pa seveda ne ustat... hitro smo začeli...
Majana, Ledenka..
. pozdravita se user posted image user posted image user posted image
Flaska... ne bit več zdravnica, dovolj je bilo user posted image

Razočarana, tebi pa uspešno na pregledu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?