|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
31.1.2010 21:22:48   
majuška10
majana, no vsaj edina nisem.user posted image user posted image .. pr večini že ful spančkajo, našmu pa ne rata... ma na splošno ima ful nemiren spanec, pa še 5 zobkov naenkrat mu gre

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
31.1.2010 21:33:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

majana, no vsaj edina nisem.user posted image user posted image .. pr večini že ful spančkajo, našmu pa ne rata... ma na splošno ima ful nemiren spanec, pa še 5 zobkov naenkrat mu gre

naš ma tut ful nemirnega in rahlega... mogoče bi blo boljše če bi imel svojo sobico, samo žal nimamo prostora

mi tut čakamo zobke, sam ne tolk user posted image pa jih ni od nikjer user posted image

midva sva že bila pri pedontologinji, pa Tanja_ mislim da je bila tudi s H.

Neposredna povezava do sporočila: 2627
31.1.2010 21:52:23   
eelyy
Smo  gledali film na pop tv stara spelji sem se presmejala...danes smo meli celi dan obiske se mi je že kar mešalo pa ne samo domači ampak eni sorodniki od mojega moža...itd tamau pa hoče spati na vsak način pa ni mogel je bil,kar živčen,ker jih je blo tokuser posted image se mi je kr mešal,tko da tud nasprehod nismo uspeli so se kar menjavali!

majuška; ali mi lahko prosim poveš,kako to da so vas poslali k zobozdravniku-mislim ali vaš pediater,zato ker ma Teo toliko zobkov ali zato,ker je že starstno primeren,ker nam še nobeden nič ni povedal pa v istem ZD imamo pediatra ?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
31.1.2010 22:05:21   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Smo  gledali film na pop tv stara spelji sem se presmejala...danes smo meli celi dan obiske se mi je že kar mešalo pa ne samo domači ampak eni sorodniki od mojega moža...itd tamau pa hoče spati na vsak način pa ni mogel je bil,kar živčen,ker jih je blo tokuser posted image se mi je kr mešal,tko da tud nasprehod nismo uspeli so se kar menjavali!

majuška; ali mi lahko prosim poveš,kako to da so vas poslali k zobozdravniku-mislim ali vaš pediater,zato ker ma Teo toliko zobkov ali zato,ker je že starstno primeren,ker nam še nobeden nič ni povedal pa v istem ZD imamo pediatra ?

eelyy mi smo dobili vabilo iz ZD Domžale, verjetno zato ker ima T stalno bivališče v Domžalah, nimam pojma zakaj tako zgodaj ne kako to da so nas v Domžale sploh poklicali, verjetno je taka praksa tam.
Imam pa čez 11 dni posvetovalnico pa bom še tam vprašala da nam ne bodo še iz Kamnika kaj  pošiljali, sam najbrž pediater nima veze z zobozdravnikomuser posted image
Če ne najboljše da vprašaš na posvetovalnici sploh kaka je praksa tukaj...

Danes te ni bilo nič zunaj... najbrž zaradi obiskovuser posted image , upam da se je Tian umiril in zdaj že sladko spančka... kje pa kej vozičkaš zdej, ko so tako katastrofalni pločniki?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
31.1.2010 22:08:06   
majuška10
majana in kako to zgleda? ta obisk?

kar se spanja tiče, naš tudi spi v  naši sobi (zaenkrat imamo samo eno sobo) ampak ne samo to -včasih se sredi noči zmisli in hoče v našo posteljo... tko da al smo 3 al pa gre ati v  dnevno na kavč spat

Neposredna povezava do sporočila: 2630
31.1.2010 22:17:06   
majana79

majana in kako to zgleda? ta obisk?

kar se spanja tiče, naš tudi spi v  naši sobi (zaenkrat imamo samo eno sobo) ampak ne samo to -včasih se sredi noči zmisli in hoče v našo posteljo... tko da al smo 3 al pa gre ati v  dnevno na kavč spat

najprej je naju vprašala par stvari, glede dude, hranjenja, če je kdaj padel na zobke, ipd. - se mi zdi da je to bolj v namene kake statistike oziroma raziskav, potem nama je povedala par stvari glede čiščenja, zobne paste (kar sva sicer od nje že slišala v MŠ), no potem je pa še J. pogledala zobke (sicer ni velik pustil) oziroma čeljust

J. zadnje čase tudi zelo nemirno spi v svoji posteljici (pa je tam lepo spal od kar je prišel iz P), ko ga dam pa na najino posteljo, mu je pa kul... ne vem, upam da je to samo faza

Neposredna povezava do sporočila: 2631
31.1.2010 22:22:40   
majuška10
ma pr nas je pa že od rojstva tako tako s spanjem... v 9 mesecih mi je le enkrat prespal celo noč in to je bilo mislim da 23.12. zbudil se je okrog 6 zjutraj, drugače se pa večinoma ful zbuja,.. pa mu duda pade iz ust, al bi jedel... zdej k grejo zobki pa je še bolj nemiren...

no super, da zdej vsaj vem, kako bo kej pr zobozdravniku...user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
31.1.2010 22:28:09   
eelyy
Bom vprašala na posvetovalnici,sem mislila da si dobila vabilo iz Kamnika......nevem pomoje nas pediater pošlje k zobozdravniku nevem resuser posted image
Danes nisem nič vozičkalauser posted image sem hotela po kosilu pa je T. zaspal potem pa so že obiski začel prihajat,tako da ni šlo......mi vozičkamo največkrat do osnovne šole Toma brejca in obrnemo domov do tam pa ni pločnika.
Hvala bogu T. spančka se je prej enkrat obrnil sem mislila,da se je zbudil in bo konec veseljauser posted image

majana: pri nas je bilo tako v svoji postelji ni hotel spati se je nonstop zbujal in obračal,ko sem ga dala v našo posteljo je pa čist lepo spal,zdej pa skos pri nama spi.

Neposredna povezava do sporočila: 2633
31.1.2010 22:31:58   
majana79
vidim da nas je več v istem zosu user posted image

bomo pa potem bolj cenile spanje, ko jih to mine user posted image

grem se pripravit za spanje, itak bo kmalu prva budnica

lahko noč!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
31.1.2010 22:42:14   
majuška10
kot vidim sem zadnja, ki strašim tod okoli, lahko noč pa eno bolho za pomoč naj vas grize celo nočččččuser posted image user posted image user posted image user posted image

in še pravljica za lahko noč:

Dobro skrit v tako gosti megli da bi jo lahko rezali
leži mali ribnik
na prvi pogled je popolnoma vsakdanji, če pa bi ga pogledali še enkrat, bi videli, da je pravljični user posted image user posted image

a veste uvod v katero risanko je touser posted image

ajd nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.2.2010 7:28:18   
Dudica1
Draga Blueeyes vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.2.2010 7:32:35   
Anonimen

kot vidim sem zadnja, ki strašim tod okoli, lahko noč pa eno bolho za pomoč naj vas grize celo nočččččuser posted image user posted image user posted image user posted image

leži mali ribnik
na prvi pogled je popolnoma vsakdanji, če pa bi ga pogledali še enkrat, bi videli, da je pravljični user posted image user posted image

ajd nočko

jutro

ja jz vemuser posted image   o unem palčku k je bil ob vodnjakuuser posted image

modrookica vse najboljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.2.2010 7:46:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sigurno dec ali tačša...kaj drugega že ne more bit user posted image user posted image user posted image

user posted image

komi čakamo zgodbo user posted image user posted image

lahko sam komentiram kaj je blo:....budala...nevzgojena...

sej je boga user posted image

ti bom dala boga...starejsa k je,bolj je kretenska

glede zobozdravnika....pri nas otrocki dobijo povabilo okol 8ega meseca....mi pa itak nimamo se zob

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.2.2010 7:49:25   
KatMat

leži mali ribnik

ajd nočko
joj!!!!!!!!glih zanc sem sprasevala mojga ce se spomni kera risanka je to!!!!!!!!!!!dej pomagej!!!!!!!!!!tok rada bi jo dobila da jo vrtim tiji ker sem tudi sama odrascala ob teh zgodbah!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.2.2010 7:54:01   
Anonimen

leži mali ribnik

ajd nočko
joj!!!!!!!!glih zanc sem sprasevala mojga ce se spomni kera risanka je to!!!!!!!!!!!dej pomagej!!!!!!!!!!tok rada bi jo dobila da jo vrtim tiji ker sem tudi sama odrascala ob teh zgodbah!!!!!

jz jo imam čist pred očmi, to je bil palček pri vodnjaku, ki je pripovedoval pravljice, kako se je pa imenovala ta risanka pa se ne spolnimuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.2.2010 7:55:01   
KatMat
jaz tud ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.2.2010 7:58:59   
Katarina_K
Palček Smuk :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.2.2010 7:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_K

jajajajaja to je tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katarina_K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.2.2010 8:00:46   
Anonimen
punce povejte mi kje je kakšna stran k se da vlečt iz neta muziko in risanke, da si zmontiram na računalnik, k emula ne funkcionira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.2.2010 8:00:57   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sigurno dec ali tačša...kaj drugega že ne more bit user posted image user posted image user posted image

user posted image

komi čakamo zgodbo user posted image user posted image

lahko sam komentiram kaj je blo:....budala...nevzgojena...

sej je boga user posted image

ti bom dala boga...starejsa k je,bolj je kretenska

glede zobozdravnika....pri nas otrocki dobijo povabilo okol 8ega meseca....mi pa itak nimamo se zob

boga na umu user posted image pa nč hudga če nima zob, k to ni namenjenu izključno pregledu zob

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.2.2010 8:02:32   
majana79

ja točno user posted image sej jo še kdaj na tv vrtijo, pa mislim da obstajajo tut dvd, samo nisem 100%

drgač pa dobro jutro!

(odgovor članu Katarina_K)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.2.2010 8:02:36   
Anonimen
jz sem svoja dva upisala kar k isti k hodva midva, ker je šolska in zraven še privatuser posted image   dela pa na vrhnikiuser posted image tako da imata obadva svojo osebno zobarco

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.2.2010 8:02:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

punce povejte mi kje je kakšna stran k se da vlečt iz neta muziko in risanke, da si zmontiram na računalnik, k emula ne funkcionira user posted image
torrentz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.2.2010 8:03:09   
KatMat

ja točno user posted image sej jo še kdaj na tv vrtijo, pa mislim da obstajajo tut dvd, samo nisem 100%

drgač pa dobro jutro!

kako je pa orginalen naslov?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.2.2010 8:03:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

torrent

partis

neki tazga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?