|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospravljanje
29.6.2005 10:44:49   
Maja0505
Zanima me, kako vam rata imet stanovanje non stop pospravljeno. Men ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zmeden::grrr::ups:
Imam 10 in 5 let stara otroka, pa še 5 mesecev staro:duda:. Velika dva imata svoje dolžnosti, kot so: pospravit svojo sobo, igrače...., pa mož tudi, sama kar naprej neki pospravljam, pa nikol ne pridem do konca, ko končam, lahk na drugi strani že začnem.

Ima katera kak fajn recept za to?
Pa ne mislit, da sem kakšna obsedenka s pospravljanjem. Sploh ne. Pospravljanje je zame :grrr::grrr::grrr::grrr:

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pospravljanje
29.6.2005 10:45:23   
Lunca1
Jaz ga nimam.:)

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pospravljanje
29.6.2005 10:47:19   
CatJa
Pospravljaj le za :duda:, pa se ta je skorajda premajhen, da bi ne vem kaj razmetaval. Drugi pa mislim, da so dovolj stari, da sami cistijo za seboj!

Tak je moj recept, pa LP! :rozica:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pospravljanje
29.6.2005 10:48:12   
baguSka
Jst sploh še otrok nimam pa mi ne znese. Sva se glih zadnjič - ne doug nazaj z mojim zarad tega skregala. Pa sva udarla eno ornk debato okol tega in sva se zmenila, da od zdej naprej on kuha, zaliva in plačuje položnice, jst pa vse ostalo (pranje in sesanje vsak dan, pomivanje in brisanje prahu 1x na tedn).;)

Zaenkrat se še vedno oba drživa dogovora.:bravo:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pospravljanje
29.6.2005 10:55:35   
smrka
jest sem v pricakovanju bebike, vendar stanovanje nam je itak kaos... prah pobrisem enkrat v 2 tednih, sesanje in ciscenje kopalnice je naloga :love: vendar tud on nardi svoje delo vcasih 1 v dveh tednih... o likanju joooooj, to mi se pa tud neda... zlikam pred drugim pranjem perila, ce ne bi imela se vecji kup :) Prevroce je da bi se obremenjevala s ciscenjem. :kuza:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pospravljanje
29.6.2005 10:59:57   
darjatimci
Ga ni:zmeden2::zmeden:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pospravljanje
29.6.2005 11:02:05   
baguSka
O je recept - sam držat se ga morš. Nardiš si delovni red in se ga pač držiš. Če nekaj spustiš, pač nadoknadš takoj ko je mogoče.;) Sej 1x k začneš volja hit pride.

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pospravljanje
29.6.2005 11:04:06   
Pajaca
Briga me a je pospravlen al ni.... sam da je vsaj za silo ok. Tako da na hitro pospravim ko gre tamala spat... en dan speglam, en dan kopalnica, en dan pometem, pa spet peglam...... če pa je kdaj kaos se ne sekiram..... ni blo časa.

Bom mela pospravlen ko bom v penziji..... zdaj mam mulca pa vsak razume da ne moreš met ravno tip top... pa še k otroku mi ne paše tak čist urejen napedenčkan stanvanje.

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pospravljanje
29.6.2005 11:05:44   
Teni_
Ti jaz zaupam recept. Ne se sekirat. Jaz sem že obupala. Pospravim, pa je čez 2 minuti enako - kot da nisem nič pospravila. In se več ne sekiram.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pospravljanje
29.6.2005 11:15:24   
ma-ja
Pri treh otrocih hočeš imeti še pospravljeno :zmeden:? Veš kaj, jaz imam dva otroka stara 6 in 3 leta. Bog pomagaj, saj tud če pospravim, je v petih minutah hujš kot prej. Se več ne sekiram. Drugač pa imam jaz čez likanje in kuhanje, moj pa sesanje in pranje po tleh. Ostalo pa kokr kdaj. Ta mali so pa vzgojeni po principu "tam kjer se osel valja, tam dlako pusti". Edino, ko prideva s sesalcem, so vse igrače hitro na svojih mestih. Enkrat sem nekaj kock pomotoma posesala, pa je bil tak joj, da zdaj rajš pospravita.

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pospravljanje
29.6.2005 11:16:35   
Anonimen
Ja kdo,ga ima..recept za imet vedno pospravljeno????????
Za znoret pospravljam za hrbtom pa razmetavajo,ko se jezim pa se smejejo al pa grdo gledajo,da sem tečna,da pretiravam,da ne pride nobena kraljica Elizabeta na obisk:zmeden2:

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   pospravljanje
29.6.2005 11:18:45   
Tiki
Ne rata. Pa tudi nočem biti sužnja stanovanju kot iz škatlice. So mi druge stvari bolj pomembne. No saj osnovna čistoča mora bit - da ni umazanije, če je pa razmetano se pa ne sekiram preveč... Enkrat na teden pospravimo komplet in je potem fajn občutek, a kaj ko je že čez pol ure vse razmetano. Naša mulčka enostavno ne preneseta pospravljenega stanovanja.

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pospravljanje
29.6.2005 11:19:27   
dory
Mi smo se neki trudil na zacetku pa smo obupal...enostavno ne gre...pol grem na kolena ko tamal zaspi,torej je tipi topi samo zvecer :):zmeden:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   pospravljanje
29.6.2005 11:20:11   
Marogica
Nimam recepta, niti nimam pospravljeno. Lahko pa ti dam nasvete, ki funkcionirajo pri meni:
1. dostrikrat pogledam vstran in nereda enostavno ne vidim
2. tolažim se, da je bolje čas preživeti aktivno z otroci, kot pa pospravljati.
3. imama moža, ki ne gnjavi, kar se tega tiče in se strinja pod točko 2.
Ko grem skozi vse te točke, sem srečna kljub kaosu doma
lp

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   pospravljanje
29.6.2005 11:23:38   
maruškaD
Jaz se tut držim recepta - ne sekiraj se! :)-:)-

Sicer od moje mamice včasih prileti kak komentar - 'kako maš lahko tolk razmetano' - pa ji lepo povem, da so pač meni ene stvari bolj pomembne kot njej. Najbolj pa se ji zdi čudno :ups: - da grem lahko od doma, ko pa nimam vse pospravljeno - sem ji že tut razložila, da me je še vedno počakalo, ni nobeden namesto mene pospravil :)-:)-

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   pospravljanje
29.6.2005 11:45:42   
Anonimen
Recept že, recept: mož naj več pospravlja.

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   pospravljanje
29.6.2005 11:48:56   
Anonimen
Teja= Pepelka :)

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   pospravljanje
29.6.2005 11:49:23   
Anonimen
Ma da ne bi Splišni..če bi mož pospravljal bi se valjali v smeteh:(

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   pospravljanje
29.6.2005 11:50:31   
ZARA
Jst pa morm imet vsaj za silo pospravljeno,ker če je vse nagonen ratam nervozna...
Vstanem zgodaj zjutraj in gremo!!

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   pospravljanje
29.6.2005 11:53:15   
Anonimen
Zara pravkar to naredila v trgovino sem jih nagnala.
Pomedla pomila pobrisala prah dvorišče pomedla sprala z vodo igrače na mesto dala...in v roku pol ure ko bodo doma bo spet vse na glavo postavljeno.

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   pospravljanje
29.6.2005 11:54:21   
Anonimen
Ja, jst sem tud zjutrej najbolj aktivna...no, saj imamo kar pospravljeno kar se osnove tiče, igrače pa pač morjo biti vsepovsod...otroci namreč delajo...mali s kockami, malo z avti, malo risanke, malo risanja...pa ne morš sprot pospravljat.

Mam pa zdele že tretji dan taščo doma, k čuva malčka in sproti vse lepo pospravi...je pridna ko čebela. Samo ko pridem ob treh domov je zaripla ko tristo milih mater, pa po grabnu ji pot teče...ampak taka je :ups:

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   pospravljanje
29.6.2005 11:56:38   
baguSka
Alba se vid da sta najina čist mamina sinčka. Moja tašča je tud taka.:zmeden2:

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   pospravljanje
29.6.2005 11:56:44   
Anonimen
Al bina mi posodiš taščico?
Jest moram vse sama:((men tud iz vseh koncev teče:)-

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   pospravljanje
29.6.2005 11:57:10   
baguSka
Ja neva če bi zeta mela bi bla tud najboljša tašča.;)

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   pospravljanje
29.6.2005 12:07:26   
Anonimen
baguska morda:zmeden:ne vem..ampak vsak naj svoje stanovanje pospravlja.
zet?kaj je že to?zaenkrat nobenga poštenga ni v bližini.;)

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?