Cepljenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anitaz -> Cepljenje (29.6.2005 10:28:54)

Tako...tudi mi smo pred eno uro dobili prvo pikico!!:bravo::bravo: Fuuul je jokala,zdaj je pa od vsega hudega zaspala.9nebesa božček moj...Veliki smo 60,5cm,težki točno 6 kg.Zdravnica pravi da lepo napreduje,ker se samo dojiva:bravo::bravo:
Pravi,da je lahko reakcija-vročina.Dobila je svečke na recept,pa me zanima,a ji naj vseen ji dam proti večeru eno,tudi če vročine še nima-preventivno mislim.:zmeden: Se mi zdi,da sem tle nekje brala,da ste tako naredile.Ali mogoče pretiravam?:ups:
Glede obkladkov-mi je sestra rekla naj ji dam mešanico alkohola in vode.??A ni najbolš SAMO vodo prekuhano,mrzlo dati gor??
Hvala!!!!:rozica::rozica:

Anita in Tjaša

morskadeklica -> Cepljenje (29.6.2005 11:04:31)

Ne dajat gor alohola. Jaz sem dala kamilični obkladek. Svečk pa nisem dajala, ker ni bilo nobene reakcije.

lp:muca:

dinika -> Cepljenje (29.6.2005 11:17:56)

Jaz sem dala na mesto vboda kamilične obkladke, svečko sem pa tudi dala zvečer.

Anol -> Cepljenje (29.6.2005 11:59:35)

Tud jaz sem dala kamilične obkladke. Jaz ti svetujem le to, da se tri dni res izogibaš kontaktov z drugimi ljudmi, ker samo en kih v tamalčko ti lahko povzroči bolezen. Govorim iz lastnih izkušenj in ti povem da ni bilo luštno, ko so naju skoraj v bolnico poslali, ker je imel tamlček tolk zamašen nosek, pa sva šla šele tretji dan od doma samo k mojim staršem. Nočem te nič strašit, samo svetujem.

mala Tinka -> Cepljenje (29.6.2005 12:16:41)

Mi smo na mesto, kjer je dobila pikico, dali malo navadnega jogurta in mislim, da je ful pomagalo!
Na žalost pa smo ji morali pri prvem cepljenju tudi dati svečko, ker je revica dobila vročino!:zmeden:

anitaz -> Cepljenje (29.6.2005 12:38:10)

Anol...to pa nisem vedela:zmeden: Bom pa res pazila!!!Hvala!!!Vsem hvala za nasvete!:rozica:

Stran: [1]