sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz naši sam rečem, ja kaj pol boš danes kar doma? Pa je hop v zraku in se že preoblačimo. Bi se pa tud ona zjutri še igrala sam na srečo gre res zelo rada v vrtec tak da več kot pol ure ne zgubimo. me zanima kaj bi rekla, ko ti reče "mama, adijo" - to men včas naredi Bi šla, se usedla v avto in se odpeljala. Kar sem tudi naredila. Potem ni nikoli več rekel adijo. Sicer sem pa nad zgornjimi zapisi zgrožena. V vrtec in šolo brez zajtrka, prižiganje televizije zaradi miru, dobesedno prekladanje otroka s postelje v avto, oblačenje na kahlici, ... saj ni čudno, da so otroci takšni kot so. Okej, ni mi jasno nad čem si zgrožena? da gre v vrtec brez zajtrka? Seveda da gre brez, če se zbudi 20 čez 7, se zrihtamo in gremo v vrtec, do katerega mamo glih 100 metrov, tam pa imajo zajtrk. Kaj ti tukaj ni jasno? Okej, nerečem da bi ga brez večerje poslala spat, pol bi blo za klicat socialno, ampak brez zajtrka v vrtec........ Gledanje televizije da je mir med oblačenjem...........okej, to ne bom komentirala ker pri nas tega ni. Dobi namreč zjutraj deci čaja v flaško in to pije in cuclja dokler ga ati rihta. Prekladanje, oblačenje na kahlici..................kaj je tukaj strašnega? Glej, pač zjutraj ne zbudimo otroka 1,5 uro prej, da se vse naredi v miru in da se bomo na polno ukvarjali z njim. Zjutraj se pač vse naredi na en dva tri, ker imamo vsak svoje obveznosti, pa ziher zarad tega otrok ni nič ogrožen in za nič prikrajšan, sploh če upoštevaš dejstvo da grem jaz, mama, po njega v vrtec in se do sedmih zvečer ukvarjam s svojim otrokom na polno. Mislim, res ni čudno da so otroci takšni kakršni so..........kr neki..........res me zanima kakšni so, po tvoje? Tvoji so ziher u nulo disciplinirani, se sami umijejo, oblečejo, si naredijo zajtrk in se po možnosti še sami odpeljejo v vrtec ali šolo....... , ziher se zjutraj ne upajo rečt niti a, ker je mama stroga...................kr neki..........
|