Janeja -> Zaspanka pri dojenju... (29.6.2005 17:27:05)
|
Mateja, pri nas je pa ravno obratno ... odkar sem jo prvič probala dojit niti pod razno noče več stekleničke. Pa meni so v LJ rekli, da je za nedonošenčke celo lažje dojiti se, kot pa jesti po steklenički. :zmeden2: Vsaka ti čast za vztrajnost pri pumpanju mleka. Jaz sem si ga 3,5 mesece in sem bla prav vesela, ko se je začela dojit, da sem se tega rešla. k1, budim ponoči je ne več, zbudi pa se mi na cca.4 ure. Na začetku sem jo pa tud ponoči budila, ker je drugače spala več kot 6 ur. Čez dan pa jo probam zbujat na 3 ure, ker res malo poje sam itak vidim da ni efekta. Če se ne zbudi sama potem je do prvega kupčka (cca. 10-20ml) pa spi naprej. Je niti pod razno ne zbudim več, ustka pa stisne skupaj da se jih sploh ne vidi :)- Bojana26, ko bi Lea pridobivala 30 gr na dan bi bla jaz čist presrečna. Tako pa komaj da dobi 10gr, max.20 na dan. Včeraj je mela mal driske in je 5x res veliko kakala in danes ima -40 gr. :( Sem že začela razmišljat, da bi bilo boljš, če nebi imela tehtnice doma. Se vsaj vsak dan sproti nebi sekirala. Tako se pa revca kar naprej tehta ... pred dojenjem, po dojenju, zjutraj nagec,... :ups: Upam, da bo kmalu dobila apetit in bomo tudi mi zrastli. LP Jerneja :rozica:
|
|
|
|