Mici7 -> RE: prosim za pomoč pri odločanju (27.1.2010 11:35:36)
|
Poglej, jaz se popolnoma strinja z Otiko. Ne vem od kod ti ideja, da nemško in poljsko nutello dela isti proizvajalec?! To sploh ni res. Nutella narejena na Poljskem ali v Nemčiji res nimata primerjave. Ampak poglej tudi proizvajalca Glede Roemerja in Britaxa pa je točno tako, kot je napisala Otika. Jaz bi bila bolj skeptična glede kvalitete pri nas, kot pa kvalitete v Nemčij ali VB. Kar poglej ostale proizvode v naših trgovinah (prašek, mehčalec, Nutella,.....) in v trgovinah kot so Mueller in podobne. Pri nas redko najdeš proizvod, narejen v Nemčiji, v Muellerju pa so več ali manj vsi uvoženi od tam. Drugače pa poišči še kakšen odgovor na to temo pod Otroško opremo in povprašaj o kvaliteti tiste, ki so pri Pramworldu že naročale. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ mici kako pa veš, da je kvaliteta nedvomno ista? Ne vem, razmišljam, da je to tako kot s kako hrano... Npr. zakaj je nemška Nutella drugačna od Poljske, če sta od istega prozvajalca?Ali pa Aptamil v Mullerju gostejši od drugih...Vem, da to ni isto, hrana ali pa otroška oprema.Upam, da razumeš kaj sem hotela povedat?
|
|
|
|