soncica01 -> ali delam narobe? (19.1.2010 11:31:14)
|
pravkar sem prebrala vse odgovore od sabi in njene teme ''fizioloska raztopina''. Ugotovila sem, da vse delate enako in da ''zadeva'' deluje. Z brizgo otroku, ki sedi ali stoji, torej je glavica pokonci ali nagnjena malo naprej, ubrizgate recimo 5 ml fizioloske raztopine tako da v drugi nosnici pritece ven. Jaz pa ji nos ze od vsega zacetka cistim tako (in zdaj ne vem, ali delam pravilno ali narobe, predvsem me zanima zaradi uses, ker je ena napisala, da umazanija ne sme priti v usesa in ne vem, ali ji po mojem sistemu čiščenja tudi prihaja): punčko položim ležati na hrbet, v vsako nosnico nakapljam par kapljic fiziološke raztopine, pustim kakšno minuto da vpije, njo animiram z igračko da se ne obrne in nato z baby vacom čistimo (punčka mi nato sedi v naročju). To delam vsak drug dan, vsake tri dni ali pa po potrebi. Zdaj pa res ne vem, ali naj tako nadaljujem (zaradi ušes ali česar koli drugega za kar ne vem) ali pa naj delam po vašem načinu ki je varnejši? Res sem zdaj zmedena in bom vesela vaših odgovorov.
|
|
|
|