vanilla -> RE: Baby Boom vozički (21.1.2010 11:12:46)
|
Hehe, vedno šimfajo tiste, ki ga same nimajo in ga ima "kao" znanka, kolegica, prijateljica od prijateljice..... Torej, voziček je super in kljub nizki ceni mu nič ne manjka. Sem vidla vse te super truper drage vozičke, ki niso nič kaj bolj stabilni od tega (če so trikolesniki s tako velikimi kolesi kot Baby Boom oz. če so narjeni na podobno finto). Tudi od ene kolegice, ki je imela Chiccota na isto foro, ji je kolo spredi vibriralo in celo odpadlo... Tako da... Ni toliko za pljuvat po Baby Boomu. Mi ga torej imamo in bi naštela te pomanjkljivosti: - sprednje kolo res vibrira, če voziš hitreje ali če imaš kakšno težjo torbo obešeno na ročaj zadaj. Napaka je verjetno v zasnovi samega sprednjega dela - bi ga morali bolje obtežiti ali pa drugače snovati pritrditev kolesa. Ali pa bi kolesa morala bit različne velikosti (recimo sprednje bi moralo potem bit manjše). - sedalni del se ne da čist v navpično (čeprav tega ne pogrešam v bistvu) in ni nič lepo ergonomsko oblikovan. Ker meni je všeč kako otroci lepo udobno v enih vozičkih sedijo, pri tem pa kar leze levo ali desno, ker je sedež res velik. Pozitivne stvari: - velika nakupovalna košara spodaj - velika kolesa, zaradi česar ga lahko voziš kjerkoli po terenu, po snegu... - kljub temu, da je na pasove in se naklon hrbtišča uravnava s pasom, je to zelo praktično, ker lahko več pozicij naštimaš in ni tako kot nekateri, ko so na klik in imaš recimo samo tri možnosti naklonov. Tle jih imaš v bistvu "neskončno" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - lepo se zloži, ni pretežek....
|
|
|
|