Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 9:47:46
|
|
|
|
majamo
|
HOJLA Meni je tut moj reku da sem že čisto prismojena in ni hotel naročit. Prokleti dedi :)-:)- Pa sem šla na banko po eurocard. 2 do 3 tedne je baje treba čakat. Nisem je še dobila jo dobim, upam pa da bo čimprej. Mojemu :love: pa ne bom nič povedala, še sploh pa ne za kartico :)-:)-:)- bo se muzal in bo spet mel pripombe, kak smo ženske.... lep dan
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 9:57:23
|
|
|
|
cica
|
Ja, prokleti dedi!! Tudi moj je furbast.Bom zamenjala kartico, pa še njega , če bo treba!:ups::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:04:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Cica ne to delat!! Kaj pa je, a si ga včeraj mal preveč ruknla pa maš dons mačka??:)-:)- A nista nič skočila včeraj? :)- Jaz premišljujem da bi jih naročila (hura imam svojo kartico)!
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:18:35
|
|
|
|
A_A
|
a se v Slo. lekarni ne dobijo O testi?:zmeden:
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:21:07
|
|
|
|
cica
|
Včeraj sem dobila rdečo "nagrado". Pa sem spila pir prav brez slabe vesti!:)- Ma, kaj bomo jamrale. Ampak za kartico me je pa res razkuru.:grrr::) Sva skočila, ja, skoraj si v lase. Flegmatik! Tzdi jaz razmišljam, da jo naročim. Njega bom pa zaenkrat obdržala, saj je čist v redu.:sloncek: Ampak ta kartica......baraba....!:zmeden2:
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:26:55
|
|
|
|
cica
|
Pri nas se testi dobijo, ampak so nekajkrat dražji. Sem jih gledala v Italiji, kjer so pa še dražji. So v taki dragi embalaži kot mlada nevesta. Vsaj tisi ,ki jih je meni kazal. Sicer pa tudi v naših lekarnah je tako. "Teste za preverjanje nosečnosti bi prosila" lekarnarca gre in se vrne vedno in vsaka z najdražjim. Se mi še ni zgodilo, da bi mi v prvo ponudili dvojni BC.Sledi: "Dvojni BC prosim".... in mi ga z dolgim nosom prinese. Kakšne pa so vaše izkušnje?:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.