Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zatečene noge....prvakinja 29.6.2005 23:03:40
|
|
|
|
spacey
|
Tia74 take noge sem imela tudi jaz v nosečnosti, tako da te čisto razumem in sočustvujem s tabo. Verjemi, da po rojstvu tvojega otročka bo to kar spuhtelo iz tebe, se boš kar posušila in tudi kilogrami bodo kar dol padali. Tako da .. drži se! :rozica: Lp :kuza: PS: če bom našla moje fotke nog, ti jih bom pokazala, pa bova primerjali najine butlčke. :sloncek: :)-
|
|
|
|
Zatečene noge....prvakinja 30.6.2005 9:22:16
|
|
|
|
Tiamo
|
Spacey upam, da boš našla slike. :)-:)-:)- Kg imam, zdaj do 34t, 11 več, upam, da ne bo šlo več gor. Že to me skoraj kap, ker sem šla 4kg v enem mesecu gor, kar ni normalno...potem je G rekej, da je to zaradi vode. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zatečene noge....prvakinja 30.6.2005 9:46:48
|
|
|
|
tina104
|
Preko tvojega albuma mi je končno uspelo odpret slike. Res hudo, ej!!!!!! Ampak od teh 11 kg ali koliko si jih pridobila, je po mojem večina itak voda glede na videno!
|
|
|
|
Zatečene noge....prvakinja 30.6.2005 10:05:33
|
|
|
|
Tiamo
|
hy, od teh 11kg je sigurno kar nekaj vode...če pogledaš slike mojega napredovanja trebuščka po tednih. Sem pa tudi par kg dobila v rit in v stegna. :)-:)-
|
|
|
|
Zatečene noge....prvakinja 30.6.2005 11:44:09
|
|
|
|
Andy13
|
Ojoj Tia74, si pa res fajn otečena! Ja, v teh 11 kg je sigurno kar nekaj vode, ker 4 kile v enem mesecu je pa res en zalogaj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?