dabroston (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> dabroston (18.1.2010 21:13:20)

Pozdravljene!

Že kar nekaj časa se z možem  trudiva, da bi zanosila. sedaj pa mi je ginekologinja predpisala dabroston, ker sem imela precej dolge cikluse ter zadnja dva meseca vmesne krvavitve. Sedaj pa me zanima, če je imela mogoče še katera med jemanjem dabrostona tudi kakšne krvavitve? Namreč meni se je po 4 dneh jemanja pojavila blaga krvavitev in tudi danes je je še nekaj. Sedaj pa ne vem kaj naj storim - jem tablete naprej ali se naj raje oglasim pri ginekologinji?

Hvala za vašo pomoč.

tancy25 -> RE: dabroston (19.1.2010 9:03:58)

Pozdravljena!

Tudi sama jem tablete dabroston. Jem jih od 15-25 dne ciklusa, čez 3-5 dni po prenehanju jemanja tablet pa dobim krvavitev-menstruacijo. Tablete jem že nekaj časa in se mi še ni zgodilo da bi imela vmesne krvavitve.

Jaz bi na tvojem mestu jemala tablete naprej tako kot so ti jih predpisali. Po prenehanju jemanja dabrostona počakaj še ene 10 dni in če ne boš dobila menstruacije pokliči G.

Upam da se ti bo uredilo,srečno.

Anonimen -> RE: dabroston (19.1.2010 9:12:09)

Jaz krvavitev nisem imela nikoli, ampak najbrž jih imaš zato, ker se ti uravnavajo hormoni. ČE se bo to še ponavaljalo, bi pa jaz poklicala G in ji povedala.

kapitan jan -> RE: dabroston (19.1.2010 11:09:58)

Nimam odgovora na tvoje vprašanje, ti pa želim veliko vrečo sreče in upanja, potem pa še veselja, ko boš zagledala dve črtici.

Stran: [1]