naja78
|
oj. jaz ne bom nikoli pozabila mnjenje in pomiselke moje sodelavke: septembra še kar gre,oktobra kozlajo in diskajo,november vneta ušesa,kašelj,laringitis,decembra-kašelj,vneta ušesa,angine,viroze,januar-bronhitisi,angine,laringitisi,kozlanje,driska,...februar-isto kot januar,marec malenkost boljše stanje,april,še boljše,maja skoraj konec s sranjem in tako do septembra.... no,mi smo bili stalno bolni od 2-3 leta,še prej od 13 mesecev.zadj ko je bil star 3 leta+cepljenje pnevmokok in op žrelnice,se držimo,razen kašlja in smrkljev. bronhomunal-lari fari-redkim pomaga.vsi ti sirupi-lari fari,edino pikovit,ker bolj je in se mi zdi boljše,in pa prisegam na probiotikYOGERMINO-naredimo kuro vsak mesec-ampule,je drag ampak nam pomaga.ima največ probiotičnih kultur,ki izboljšujejo im.sistem,pa ne vem če je kaj na tem. vem da je grozno-metulj nisi nič kriva,sem se pa tudi jaz isto spraševala zarad vrtca.ne vsi so na istem te in podobne starosti.žal. januar je najbulj hud mesec,pravijo tako,in december(tega ni več ),februar še tudi potem pa ne bo več tako hudo,vsaj upam. jaz ga vsak dan s strahom v vrtec pridem iskat.pa mali gura.nič grem ga zdaj iskat,pa da vidimo.
|