naja78 -> RE: uspavanje in spanje- pomoč (23.1.2010 22:52:57)
|
ojla.mogla boš neki nardit.vse na 1x ne bo šlo.je pa znak da se mora nehat in boš TI mogla rečt dost. res je da bi mogoče,ponavljam mogoče bilo čez 14 dni ok,samo to preživet,....ni pa sploh nujno,lahko je še slabše. lej isto je z dudo.ko se odločiš,da je več ne bo imel,je par dni kak teden jok.itak.od joka otrok umrl ne bo.že po 3 dneh vidiš izboljšanje,samo ne smeš popustit.naj ti pomaga mož in se menjajta. lahko ga matrajo zobki in se zarad tega zbuja.starost je že prava.znano je da se ful zbujajo,ponoči,takrat hočejo piti.probaj mu dlesni malo namazat z calgelom,dentanoxom,za zobe. itak pa otrok pri 10 mesecih več grozno pomembnega dojenja na potrebuje,saj je stvar samo crkljanja.otrok mora takrat jesti že precej gosto hrano s kombinacijo npr.3x dojenja.več ne rabi.pa če ima zobke,je znano da tudi mleko povzroča na zobkih karies,kot po flaški(dojenje mislim),umivamo pa jih ne ponoči če dojimo,kaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] imunska zaščita je izpopolnjena kokr pač je,tako da je stvar samo tebe kdaj boš rekla dost,začnem odvajat. je pa težko,a čez mnoge take finte boš še šla,še hujše so. nič nimam proti skupnemu spanju,pri nas se vseh 5(2 kužiki),kmalu nas bo 6 crkljamo na pojstli.samo jaz bi ukinjala dojenje.npr.da bi ga pr 1 letu dojila samo še 1x na dan. mogoče duda??saj jo po parih dneh sprejme(tebe ne bojo bolele joške,on pa se bo zadovoljil),še boljše je brez vseg aza spat.kruto a resnično. čez 2 meseca dobilo še 1 malčka.se bo upam dojil,samo sem pa mnjenja da se po joški mi pa ne bo metal-za to so tolažilne dude in še lažje mu jo odvzameš. in kaki uspavanje.nikoli več ne naredim iste napake.otrok se mora navadit sam zaspat.no to vsekakor spoznaš ko imaš več otrok,vsaj jaz sem.
|
|
|
|