soncnica 3
|
TUDI ZAME JE DR. šEHOVIĆ car!!! V decembru sem bila pri njemu na NS, meni je super, sem bila zelo zadovoljna. Res je, da ne blefira tja kar v en dan, meni je pa prav super. Če pa me kaj posebej zanima mi pa vedno razloži. Jaz sem se pač pri njemu kar navadila, da če je tiho, da je ok, ha, ha, ha. Ljudje smo pač različni in eni imajo radi osladnost in blefiranje, meni so pa všeč konkretna dejstva. Sem ga pa imela pri prvem porodu, ki se je na koncu skompliciral,sinu se je ustavljal utrip, pa se poleg vseh ostalih veleumov v porodni nihče ni uspel odločit, da če se otročku ustavlja utrip, da bo le treba pohitet. Hvala Bogu, da je v sobo privihral dr. Šehović, ki jih je pošlihtal, sin sicer rojen z vakuumom, pa k sreči vse ok. No in zato veste, zakaj sem od takrat njegova pacientka. V glavnem, ko že sprašuješ za NS, v brežiški porodnišnici ima licenco zaenkrat koliko vem SAMO ON. Preveri pa na mednarodni spletni strani ginekologov, ki imajo licenco za opravljanje NS, njegovo ime je tam, ostalih iz Brežic še nisem zasledila. Glede dileme, da pred 2 letoma se ni opravljal NS; za to moraš imeti dober UZ, pa tudi vsi ostali G-ji z licenco so enkrat začeli, a ne? Srečno!
|