Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:11:14
|
|
|
|
anadejka
|
Hvala punčica:rozica::rozica::rozica:,sej sem vedla da se boš ti spomnila name:):):):bravo:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:12:32
|
|
|
|
Špelka
|
Anadejka draga moja! Naj bo tale rojstni dan prelomnica v tvojem življenju in naj se do naslednje okrogle zgodijo 3 najlepše stvari v življenju: - lastna streha nad glavo :bravo: - najlepša poročna zaobljuba :bravo: - in najlepši :duda: :bravo: Zraven pa še obilo ljubezni, zdravja in veselja! :darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta: Ostani taka kot si!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:20:29
|
|
|
|
anadejka
|
Hvala Špelka :rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek: A pride kera k men v službo na muffine???:sloncek:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:21:51
|
|
|
|
Špelka
|
Uh, jest bi, sam ne smem jest cukra, pa ne vem kje delaš, pa tud nimam časa. :(:(:( Škoda. Kaj pa če jih kar mal na RR raztalaš??? :torta::torta::torta::torta: :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:33:45
|
|
|
|
emaa
|
Vse najboljše, pa vse kar si želiš (lepo poroko, hišo čimprej fertik, otročka, pa postavo kot si si jo zadala) :torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:38:20
|
|
|
|
puncica
|
jst bi jst bi jst bi muffinnneeeeeee:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 7:56:57
|
|
|
|
Maxica
|
Vse najboljše!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:03:52
|
|
|
|
pika74
|
:rozica: Anadejka76 :rozica: en veeeeeeeeeeelik koš :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, pa eno veliiiiiiiiiiko :torta::torta::torta::torta: pa še veeeeeeeeeeč :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: pa še neki ... :modri::duda::roza: še letos :miska::miska::miska::miska::miska::miska: Lp :metulj:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
:darilo::rozica:Nazdravljam na današnji posebni dan:torta:vse kar želiš naj ti bo dano z rožicami življenje postlano:rozica::rozica: samo ne nazdravljaj zarano:)-,da ti ne stopi v glavo:)-;)VSENAJBOLJŠE!!!!!!!!:darilo::torta:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:14:08
|
|
|
|
anadejka
|
:ups:Hvala Vam punce9nebesa,full ste prijazne :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Špelka jest delam na Vrhnk,ampak še preden bi se s Pučico sploh pripeljale,bo mafinov verjetn že zmankal,k jih je folk dobesedno napadu.Že učer som jih mogla doma stran podit,da sem jih sploh lahko kej še v službo prnesla.Sem se mogla zjutri v trgovini ustavt da sem še kšne piškote pa bombone zraven kupla. Drgač pa res hvala vsem za lepe želje in ker me že tok dobr poznate,da točn veste kaj si najbolj želim. Pa sej veste da tut jest vsem vam želim vse najnaj pa da bi bilo to leto res prelomno za vse nas in bi konc leta vse božale bušite.:bravo::bravo::bravo::bravo: Zlete ste:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:21:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
SREČA IN ZDRAVJE STA BISERA DVA NAJ TE V TVOJEM ŽIVLJENJU SPREMLJATA OBA. NAJ SE TI ČIMPREJ URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE,KI JIH NOSIŠ NA DNU SVOJEGA SRCA!!! :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta: :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:22:42
|
|
|
|
emaa
|
no vidiš pa so ratal muffini, jih ni težko naredit, a ne.:bravo:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:23:51
|
|
|
|
anadejka
|
Ne Ema,prau super so :torta::sloncek::bravo::rozica::miska:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:40:28
|
|
|
|
Marina_
|
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Anadejka, vse najboljše za te. Torta svečke ima vsaka 1000 želja naj se izpolni draga slavljenka,vse najboljše za te. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 8:42:52
|
|
|
|
anadejka
|
:bravo:hvala Frizerka:bravo:,pa lepo se imej na dopustu v Tuniziji,maxi uživej pa upam da se vrnete ;););)s slepim potnikom;) :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 9:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 9:22:01
|
|
|
|
svizc
|
vse najboljše in da bi se ti čimprej uresničila najbolj skrita želja vseh želj:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 9:28:12
|
|
|
|
marrusa
|
Vse naj naj:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 9:58:57
|
|
|
|
Pia73
|
OOOO, naša Andrejka poraznuje, saj sem vedela veš, te imam na kolendarju napisano,.... pa so tam res redke,... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: Skratka draga moja: ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE OD SRCA in do naslednjega roj. dne, da boš vsaj :nosecka: , če že ne :duda: LP Pia73 :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 10:32:04
|
|
|
|
Gea1
|
VSE NAJBOLJŠE! :rozica::rozica::rozica: V jeseni pa na eno fletno :duda: v tvojem bušiju. Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 11:01:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo Anadejka,zdej si pa ti na vrsti:rozica: Vse najboljše, da bi bla hiška hitro gotova, pa da bi vas potem šlo več noter živet:)-, pa ne mislim, da bi kr ene s ceste pobrala:)-:)-:)-, sej veš enga malega:duda: ti želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Lepo praznuj! Tinka
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 11:13:34
|
|
|
|
buškica
|
anadejka, naj ti bo življenje postlano z rožicami, naj streha nad glavo ti dolgo drži in naj kopica otrok se v vajinem zakonu rodi, ter zdravja in sreče ti želim. Vse najboljše !!! :torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 12:00:34
|
|
|
|
anadejka
|
:angel::angel::angel:Joooooj zdej sm pa kr mokre učke dobla:angel::angel::angel: Hvala vam punce,ZLATE STE!!!
|
|
|
|
Vse najboljše andrejka76 (mala črna kepica)... 29.6.2005 12:53:30
|
|
|
|
Špelka
|
Anadejka a s že kej v :rozica::rozica::rozica::rozica:? ;):)-:)-:)-:)-
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.