Anonimen -> Decembrčice, 6. del (29.6.2005 3:53:04)
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Poskusila sem za nekaj trenutkov biti naša Punčica, pa mi je zmanjkalo pameti... :)-:)-:)- Kar nekaj nas je, decembrčic, ampak vidim, da se ne javljamo vse na forumu... :zmeden::ups::(( Ena mi je postavila vprašanje, kako sem lahko v začetku 14. tedna nosečnosti (glej trakec), rok imam pa 25.12.? :zmeden: Jemala sem kontracepcijske tablete in prenehala sem 4.marca. Nekje, v tistih sedmih dneh pauze sem nekoliko krvavela, ampak menstruacijam nisem nikoli posvečala posebne pozornosti, ker sem vedela, da bodo enkrat v tistih sedmih dnevih med jemanjem, pa tudi šibkejše so bile in prav nič moteče ali boleče. In ravno zato se niti nisem mogla spomniti točnega datuma prvega dneva zadnje menstruacije. Potem kontracepcije nisem več jemala in šele nekje sredi aprila sem se spomnila, da bi morala dobiti menstruacijo, pa je nisem... :) In sem šla kupit Clearblue... In je pokazal :modri::roza: - jaz pa v 9nebesa... Izvedela sem torej 21.04.2005... 3.maja sem imela že prvi pregled in ginekologinja mi je izračunala, da sem noseča 8 tednov in 5 dni (sodeč po zadnji menstruaciji). 5.maja pa sem imela še ultrazvok in ker je upoštevala izmerjeno velikost ploda in tudi to, da se mi reden ciklus po prenehanju jemanja kontracepcije niti še ni vzpostavil, smo takrat ugotovili, da sem v bistvu noseča manj... PDP mi je prestavila na 26.12. Na nuhalni svetlini 16.06. pa je bila dr. Strahova popolnoma točna - PDP na Božični dan! 9nebesa Ugotovljen na podlagi velikosti ploda, ne glede na zadnjo menstruacijo, zanosila pa naj bi okrog 1. aprila (saj mi je povedala datum, ampak...) In zato se moja višina nosečnosti meri od dneva zanositve in ne od prvega dneva zadnje menstruacije... Javite se kaj, decembrčice! Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|