TomTaylor -> nekaj krepkih (18.1.2010 9:52:01)
|
Došao muž kući i pita ženu: Gde su deca? Žena kaže: Na engleskom. Muž odgovara: OK, where are the children? Dođe narkoman kod doktora: Doktore, imam dve vesti, jednu dobru, a drugu lošu. Dobra je da sam ostavio drogu. Pa to je sjajno! A koja je loša vest? Ne znam gde sam je ostavio. Kad životinje pričaju kao ljudi, to je basna, a kad ljudi pričaju kao životinje, to je Bosna. Dolazi Mujo posle saobraćajne nesreće sav polomljen u bolnicu. Pita ga doktor: Koliko ste brzo vozili kad ste se tako polomili? Ma, vozio sam 60 na sat, ali je pored mene prošao ferari sa 260, pa sam mislio da stojim i izašao iz auta! Zašto kamikaze nose kacige? Iz zajebancije! Kako pametni Srbi zovu glupe Srbe? Telefonom iz inostranstva! Pitali Cigu: Šta bi uradio da ti polome ruku na tri mesta? Pa ne bi više išao na ta mesta! Upoznao mladić devojku i počeo da joj se hvali: Pogledaj moj sat, vidi kako je dobar. A devojka će: Pa nije ništa specijalan. Jeste, jeste - odgovara mladić - može da predvidi budućnost. Kako? - upita devojka. Lepo. Evo, vidi, pogledam na sat i vidim da nemaš gaćice. E, baš nisi pogodio, jer ih imam! Na to će mladić: Bogamu, opet žuri pet minuta. Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod? Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil. Kaže Ciga: Deco, posle dva meseca, danas menjate gaće. Deca se oduševe: Tooo!!! A Ciga će: Ti s njim, ti s njim, a ti s njim. Pitali Cigu na ulici: Šta vi mislite o zatvorenim bazenima? Ciga će: Pa ja mislim da treba da ih otvore da se narod kupa! Kako se zovu dečje novine za cigansku decu? "Cicigan".
|
|
|
|