nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (24.1.2010 21:23:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz zdaj še ene 2 dni ne morem, ker se še zadevam z lekadoli pa ležim, potem pa kadarkoli. Martica kako kaj kg...kaj ješ sploh kaj??? Jaaaa Ravnokar jogurt z rozinami.[sm=smiley1.gif] Pazim, da čimmanj OH pa sladkarij pa manjše obroke. Ampak ne vem če gre kaj dol. Po moje kar bolj stoji. Ta vaga je tak nenatančna, da za celo kilo razlke kae ko dvakrat za povrstjo gor stopim. Še malo počakam pa če ne bo nič manj bom spet malo bolj stroga. Pa ko se pozdravim začnem nekaj migat. Greš z menoj na fitnes?? Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Joj ne žal, ne obožujem badmintona in kakšne odbojke ne...bi pa delala rada na moči, zato fuulll težim k fitnesu, dokler je mrzlo, potem pa itak tek zunaj pa bo...za pohod pa se lahko zmenimo to pa hodim pa rada..
|
|
|
|