rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (18.1.2010 16:24:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] hvala[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] pa hvala za pikepoke[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila. Rina dajte ji čas. Ker mojo mamo je tudi leta 2000 tudi zadela lažja možganska kap in je tudi rabla nekaj časa. Mislim da kar eno leto je rabla da si je začela zapomnit vsakdanje stvari. Npr. kaj je prejšnji dan kuhala. Ima pa še zdaj posledice. Dosti krat pozabi kaj, pa bolj počasi hodi. Drugač je pa vredu. No nekaj jo tudi že leta mučijo ampa je še aktivna. hvala, ly[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]ja, upam, da bo. saj tudi zdaj ni tak hudo, hvala bogu.. ker je res lažja oblika, hvala bogu..... kaj se to vse zgodi.. v trenutku.. zdaj si, čez trenutek te morda ni več.....
|
|
|
|