Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:16:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Globoko v nas se skrivajo vitke ženske. Odkrivati smo jih pričele v ponedeljek 4.1. nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg -5,5kg Ly117 - 5-8 kg Matcar - 10 kg Botrca - 5 kg -0,5kg Nebo - 9 kg Tasa_m - 10-15 kg -1,5kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:16:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Bo ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:25:51
|
|
|
|
rina22
|
dan ste pridne z dieto pa s čvekanjem tudi preveč je za nazaj brat.... pa nova stran - super kak ste se mele na rd?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:29:52
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 kako je tašča?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:38:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 kako je tašča? Hvala, da vprašaš Zdaj je že maličko bolje - okreva..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:38:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:38:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 kako je tašča? Hvala, da vprašaš Zdaj je že maličko bolje - okreva..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:38:44
|
|
|
|
rina22
|
full se česa ne spomni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 10:40:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:02:09
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 za tvojo taščo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:02:43
|
|
|
|
botrca
|
Grem z Janom malo ven, je taki lepi sonček... . Se tipkamo. Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:17:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 za tvojo taščo hvala uživajta na sončku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:19:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:19:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bo ok? Super. Thx.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:40:17
|
|
|
|
rina22
|
hvala ti, marta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 11:42:45
|
|
|
|
rina22
|
Eno vprašanje.. Timeja se fuuuuuuull postavlja na noge, samo še ji ne pustim. ko se vpre, jo dvignem višje, da se ne more postavljati na noge. Kdaj pa lahko pustimo, da se lahko postavljajo na noge??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 12:27:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje.. Timeja se fuuuuuuull postavlja na noge, samo še ji ne pustim. ko se vpre, jo dvignem višje, da se ne more postavljati na noge. Kdaj pa lahko pustimo, da se lahko postavljajo na noge?? Pustiš lahko vse, kar naredi sama. Torej kar naredi brez tvoje pomoči je ok, ni pa ok da bi jo ti npr. postavljala na noge, v sedeč položaj ali kakorkoli. Tako je meni rekla moja P in dr. Tanč na MON-u.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 13:33:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje.. Timeja se fuuuuuuull postavlja na noge, samo še ji ne pustim. ko se vpre, jo dvignem višje, da se ne more postavljati na noge. Kdaj pa lahko pustimo, da se lahko postavljajo na noge?? če se sama postavlja pol je OK. Jo kar pusti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 13:34:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Aha, vidim, da ti je že Marta odgovorila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:14:42
|
|
|
|
ly117
|
Dober dan! Midva sma pa danes imela posvetovalnico in mere so sledeče: - teža 9 kg - dolžina 71 cm. No pa nekaj se je začel premikat, oz. bolj vlečt. Pa še malo pa bomo imeli zobeka veni. Mu še malo fali. Je pa leva 1. Je pa bil tak priden, da je bila P malo presenečena. Je rekla da se ponavadi tolko stari otroci ko Luka kr bojijo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:18:38
|
|
|
|
rina22
|
marta in tasa, hvala za odgovor ly, lepe mere ma luka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:20:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila. Rina dajte ji čas. Ker mojo mamo je tudi leta 2000 tudi zadela lažja možganska kap in je tudi rabla nekaj časa. Mislim da kar eno leto je rabla da si je začela zapomnit vsakdanje stvari. Npr. kaj je prejšnji dan kuhala. Ima pa še zdaj posledice. Dosti krat pozabi kaj, pa bolj počasi hodi. Drugač je pa vredu. No nekaj jo tudi že leta mučijo ampa je še aktivna.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:21:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, lepe mere ma luka Hvala, je kar težki ja če ga je treba nosit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:24:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila. Rina dajte ji čas. Ker mojo mamo je tudi leta 2000 tudi zadela lažja možganska kap in je tudi rabla nekaj časa. Mislim da kar eno leto je rabla da si je začela zapomnit vsakdanje stvari. Npr. kaj je prejšnji dan kuhala. Ima pa še zdaj posledice. Dosti krat pozabi kaj, pa bolj počasi hodi. Drugač je pa vredu. No nekaj jo tudi že leta mučijo ampa je še aktivna. hvala, ly ja, upam, da bo. saj tudi zdaj ni tak hudo, hvala bogu.. ker je res lažja oblika, hvala bogu..... kaj se to vse zgodi.. v trenutku.. zdaj si, čez trenutek te morda ni več.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 18.1.2010 16:24:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, lepe mere ma luka Hvala, je kar težki ja če ga je treba nosit. verjamem je že timeja težka za nosit, pa še niti 7 kg nima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?