Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila
hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Grem z Janom malo ven, je taki lepi sonček... . Se tipkamo.
Lep dan
Eno vprašanje.. Timeja se fuuuuuuull postavlja na noge, samo še ji ne pustim. ko se vpre, jo dvignem višje, da se ne more postavljati na noge. Kdaj pa lahko pustimo, da se lahko postavljajo na noge??
Eno vprašanje.. Timeja se fuuuuuuull postavlja na noge, samo še ji ne pustim. ko se vpre, jo dvignem višje, da se ne more postavljati na noge. Kdaj pa lahko pustimo, da se lahko postavljajo na noge??
Pustiš lahko vse, kar naredi sama. Torej kar naredi brez tvoje pomoči je ok, ni pa ok da bi jo ti npr. postavljala na noge, v sedeč položaj ali kakorkoli. Tako je meni rekla moja P in dr. Tanč na MON-u.
Rina, glih kar sem študirala nate, da vprašam če si se kateri kaj javila... Sem na FB videla tvojo sliko in sem se spomnila
hvala pa hvala za pikepoke Upam, da bo res okrevala.. Saj baje ni blo tak hudo, kot bi lahko blo - je bla lažja oblika, samo vseeno upam, da bo okrevala in bo kot je bila.
Rina dajte ji čas. Ker mojo mamo je tudi leta 2000 tudi zadela lažja možganska kap in je tudi rabla nekaj časa. Mislim da kar eno leto je rabla da si je začela zapomnit vsakdanje stvari. Npr. kaj je prejšnji dan kuhala. Ima pa še zdaj posledice. Dosti krat pozabi kaj, pa bolj počasi hodi. Drugač je pa vredu. No nekaj jo tudi že leta mučijo ampa je še aktivna.
Rina dajte ji čas. Ker mojo mamo je tudi leta 2000 tudi zadela lažja možganska kap in je tudi rabla nekaj časa. Mislim da kar eno leto je rabla da si je začela zapomnit vsakdanje stvari. Npr. kaj je prejšnji dan kuhala. Ima pa še zdaj posledice. Dosti krat pozabi kaj, pa bolj počasi hodi. Drugač je pa vredu. No nekaj jo tudi že leta mučijo ampa je še aktivna.
hvala, ly ja, upam, da bo. saj tudi zdaj ni tak hudo, hvala bogu.. ker je res lažja oblika, hvala bogu..... kaj se to vse zgodi.. v trenutku.. zdaj si, čez trenutek te morda ni več.....