arabela* -> RE: Mariborčanke IX. del (20.1.2010 22:43:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,samo to ni več vredi,kaj ti dela,pa cele dneve.Ne vem,no.Da mi ne boš zamerla kaj,samo dobro ti hočem.Mogoče bi jo blo res dobro v vrtec dat,pa boš pol vidla.[sm=zmeden.gif] pa saj ni cele dneve...Marisa se je za 70 % popravla...je full pridna postala.....tisto s kopalnico ne vem kaj ji je bilo...mogoče je sanjala...zvečer pa je že druga zgodbica[sm=smiley36.gif] Po moje ji družba manjka.Prej je bla skozi A z njo,zdaj pa ko je v vrtcu pa nima nobenega-pa brez zamere.[sm=smiley1.gif]Mogoče se je sprijaznila,da A ni doma dopoldan,pa je zato bolj pridna.Samo sklepam,ker je pri meni enako z Maksom in Leo.Prav išče družbo,Saš pa še je premali,da bi ga folgal.Edino naganjata se z hojico in poganjalcem.Zato sem tudi htela Maksa dat v vrtec že zdaj,samo ni placa pri nas.Bom mogla do septembra počakat. ej...če pa ti pravim...da se je full popravla...ko sva same čez dopoldan je pridna....res....se zamoti...edino tak občasno,kot npr danes jo zgrabi,pa cel dan samo na roke hoče ,za mano hodi,pa mama mama... Ne,.. M še bom eno leto imela doma....Zdaj bo toplo in bova lahko dost zunaj,pa igrala,pa park...ona ima full energije....tak da.......
|
|
|
|