matcar -> RE: Mariborčanke IX. del (20.1.2010 21:21:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nikamor ne napreduje,še vedno nič pametnega nisem našla.Imam pa upanje.[sm=smiley1.gif] Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit.[sm=smiley1.gif] Ja, imaš prav. Jaz si že zdaj nea morem privoščit da delam non stop popoldan do 22h, ker pol nebom nič z Lijo tega pa tu nočem ne.. Jaz iamm tud upanje!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Zato pa ravno,ker imam sama lauženke,pa vem kolko je važno,da si z njimi.Samo večina tega ne razume,sploh stari ne,ko imajo že froce odrasle,pa si svoj kruh služijo.Jaz imam namen tak naredit,da bo se delalo en teden zjutraj en teden popoldan s tem,da tista ki bo popoldan,bo ob 10-h šla domov,pa bom jaz naprej,razen če bo izrazla željo,da bi delala zaradi ur.Bom pa plačale vse,še četrtinke,če bo treba.Ker ene si tudi to beležijo.Prioriteto pa bojo imele zaposlene.[sm=bravo.gif]Tudi kar se vikendov tiče in praznikov.
|
|
|
|