nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (20.1.2010 10:12:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je....[sm=zmeden.gif], naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ma ne...res je tolk težje na faksu? hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem dalje[sm=smiley36.gif][sm=zmeden2.gif] Baje je, če se vpišeš izredno lažje. Vsaj na našem faksu so včasih izredni pisali z nami in je bil njihov izpit lažji. Pa niso vsi predmeti tak težki. Za ene se učiš manj, za ene pa tudi mesec ali več. Odvisno od zahtevnosti in profesorja. Mislim pa da sem imela mogoče v štirih letih 2 izpita ko bi se dalo naredit tako, da si samo prebereš (en ker je bilo važno kako znaš nakladat in drug ker se je profesor obrnil stran in bral časopis mi pa vsi zapiske na mizo). Naj ti to ne vzame volje.[sm=smiley1.gif] Jaz sem ob delu, ampak po moje ni nič lažje. Je pa lažje narediti neko višjo stopnjo na enem drugem zavodu, ne na univerzi, recimo na Dobi ali pa...., pa imaš tudi VII stopnjo.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif], čeprav jaz osebno nisem nek pristaš tega, saj veste, poklicna deformacija[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Saraya tebi bo itak vse uspelo....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Botrca za kg....buuuuuuuuuu[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|