matcar -> RE: Mariborčanke IX. del (19.2.2010 21:19:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim[sm=smiley1.gif] Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. ma daj..oprosti ampak samo na to da se boš zdaj zanesla[sm=zmeden.gif] kak misliš,da so zobje slabo znamenje? to pa prvič slišim.... Pa ti jaz povem,da so,vse kar je povezano z zdravjem.Sploh pa kake sanje o zobeh so zeeeeelo slab znak.Ja,se vedno na napovedi A zanašam,ker mi zmeraj ugane vse.Zdaj pa še to z zobmi in je bila pika na i. ja to vem,da sanje o zobeh prinašajo razne izgube.Ampak ne vedno v dobesednem pomenu,če me razumeš....lahko npr izguba volje,motivacije,energije...razno...jaz sem dostikrat imela že take sanje...Ampak naj bi se nanašale izrecno na izpadle zobe...v sanjah.. nekaj mi reci...a to je slab znak,ker so te zobje ravno sedaj tam začeli mantrat? Jap,saj prej nisem imela težav z njimi.Imam na srečo vse zdrave.Če sanjaš izpad zoba,pomeni bolezen ali smrt najbljižjega.
|
|
|
|