Kopalne pleničke-HELP (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ula3 -> Kopalne pleničke-HELP (28.6.2005 22:14:15)

Živjo!

Pomagajte mi! Kje bi dobila pleničke, ki ne zadržijo samo blata, ampak tudi urin. Sem že razmišljala, da bi pod te plavalne pleničke dala pampersko, a je verjetno takoj mokra. A sploh obstajajo taksne pleničke?
Hvala in čimlažje prenšanje te sparine in vročine za vas in vaše :duda:

Annny -> Kopalne pleničke-HELP (28.6.2005 23:41:46)

Nobene plavalne pleničke ne zadržijo urina, vsaj jaz takih nisem videla. Sicer ti jih pa lahko jaz podarim en paket, ker jih na morju nismo rabili.
lp

Ula3 -> Kopalne pleničke-HELP (29.6.2005 6:30:42)

Annny hvala, jaz navadne plavalne pleničke imam, a me je prestrašila ena kolegica, ki je rekla, da v nekaterih termah imajo v vodi neko snov, ki spusti za clovekom, ki se polula barvno sled. Vem da sem naivna, a sem razmisljala, da če je to sličajno res, potem bo za mojim pikecom skoz tekla barva!HA
Hvala ti!

Ula:)

Anonimen -> Kopalne pleničke-HELP (29.6.2005 7:33:38)

ja sevda. tako barvo majo mogoč kje v tujini pr ns pa ne. pa tut če bi se tamau polulov tiste pol deci ne bo nobenga umrl. je itak tolk klora v bazenih da vse koj razžre. brez panike!

lp, lara

manu -> Kopalne pleničke-HELP (29.6.2005 9:48:20)

Ko smo bili z Matejem v Čatežu smo uporabljali pampers plavalne pleničke in so se dobro odnesle. Če jih ni pokakal smo jih oprali in posušili ter jih uporabili še enkrat.
Veliko užitkov v plavanju v bazenu ali morju . :morje::love:

Stran: [1]