Meeee -> RE: spletična... (3.1.2012 7:44:15)
|
živjo vsem! sem se morala vklopiti v to temo, ne vem če je še aktualna pa vseeno. Jaz sem prvič naročala pri spletični kakšne 2 leti nazaj. Čakala sem sicer razmeroma dolgo (cca. 10 dni) ampak je parfum prišel in je bil ok, original in vse. Potem sem ponovno naročila kakšne pol leta nazaj. Odgovora ni bilo. Dobila sem sicer avtomatično sporočilo, da je naročilo uspelo itd. potem pa ne duha ne sluha o dobavnem roku. Potem sem še enkrat poslala vprašanje kdaj dobim parfum...nič. Dobro, sem si mislila, mogoče se je pa naročilo kje izgubilo, se zgodi. Sem pač kupila parfumm drugje. Pred 2 mesecema naročim drugo stvar, tokrat ličilo, mi celo odgovorijo, da artikla ni na zalogi in da ga dobim v 7 delovnih dneh. Ker sem pa imela ličilo ogledano še drugje, sem jim napisala, da preklicujem naročilo. So mi takoj odgovorili, da ličilo v bistvu imajo in da ga dobim v 2 delovnih dneh. Rečem ok in čakam..ličilo pride čez 8 delovnih dni, očitno so se zlagali, da ga imajo na zalogi. Hvala lepa, mene ta parfumerija ne vidi več, sploh ker niso edini na našem trgu in s takim odnosom grem rajši h komu bolj prijaznemu. to je to, sem morala povedati svoje mnenje, da ne bodo še koga tako na suho nategnil kot so mene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|